Απόστολος Λύτρας: Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η σύζυγός του – Θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης τους

Απόστολος Λύτρας: Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η σύζυγός του – Θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης τους

Αίτηση διαζυγίου αναμένεται να καταθέτει η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος έχει προφυλακιστεί. Παράλληλα, εκτός από την αίτηση διαζυγίου, θα διεκδικήσει και την επιμέλεια της κόρης τους.

Σύμφωνα με τον Alpha, η αίτηση αναμένεται να δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι τους στον Γέρακα, ενώ το Πάσχα η κυρία Πολυζωγοπούλου φέρεται να του ζήτησε να προσπαθήσουν και να γυρίσει στο σπίτι, καθώς η κόρη τους τον ζητούσε.

Πότε αναμένεται να γίνει η δίκη

Τον χρονικό ορίζοντα διεξαγωγής της δίκης του Απόστολου Λύτρα επιχείρησε να προσδιορίσει το πρωί της Παρασκευής (21/6) ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Προφανώς καταδικάζουμε τη βία από όπου και εάν προέρχεται. Το ανώτατο όριο που μπορεί να μείνει κάποιος προφυλακισμένος είναι 18 μήνες. Το πόσο γρήγορα θα γίνει η δίκη, έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα θα γίνει η ανάκριση. Μιλάμε για τουλάχιστον 7-8 μήνες μέχρι τη δίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο MEGA.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαϊωαννίδης αναφέρθηκε στις νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για την ενδοοικογενειακή βία λέγοντας πως η αυστηροποίηση δεν σταματά τα αδικήματα.

«Κάποτε άλλαζε ο νόμος συνέχεια για την οπαδική βία, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τα αδικήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Μέτρα όπως το panic button ή το ότι ο γιατρός μπορεί να καταγγείλει, είναι πολύ σημαντικά μέτρα. Το βραχιολάκι αφορά όσους δεν προφυλακίζονται και ελέγχει πού βρίσκεται ο δράστης και θα συνδέεται με περιορισμό μέτρων από το θύμα».

Αναφερόμενος στον Απόστολο Λύτρα, ο ίδιος είπε πως μπορεί να προσφύγει σε τρεις δικαστές που αποτελούν το Συμβούλιο, οι οποίοι θα κρίνουν εάν μπορούν να τον βγάλουν έξω με νέους όρους.

«Άμα κλείσει ο φάκελος, τότε μπορεί να απευθυνθεί στα συμβούλια. Η δική μου άποψη είναι πως το καλύτερο θα ήταν να προχωρήσει στη δίκη», ανέφερε.

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο βράδυ στον Κορυδαλλό

Ο Απόστολος Λύτρας από χθες βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας δύο συγκρατούμενους. Τις πρώτες ώρες, κατά πληροφορίες, φέρεται να λογομάχησε με έναν από τους συγκρατούμενούς του -επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Ο δικηγόρος φέρεται να πήγε να ανάψει τσιγάρο όταν ο επιχειρηματίας του είπε: «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ». Αυτό ενόχλησε τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος αντέδρασε έντονα, ωστόσο στο τέλος υποχώρησε.

Δείτε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Σε VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού – Οι πρώτες ώρες στη φυλακή και ο τσακωμός με τον συγκρατούμενό του (Video)

Aπόστολος Λύτρας: Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών – Αντιμέτωπος με προφυλάκιση

Απόστολος Λύτρας: Δεν θα είναι πλέον συνήγορος της μητέρας της 12χρονης του Κολωνού – Σε πλειστηριασμό ακίνητο ιδιοκτησίας του

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter