Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Δεν είμαστε σίγουροι αν τον χτύπησε σφαίρα, λέει το FBI

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Δεν είμαστε σίγουροι αν τον χτύπησε σφαίρα, λέει το FBI

Ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την απόπειρα δολοφονίας του σε συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, διατηρεί το FBI, όπως σημείωσε ο διευθυντής του Κρίστοφερ Ρέι.

Σε ενημέρωση του Κογκρέσου, ο Ρέι έθεσε ζήτημα για το εάν ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από θραύσμα στο αυτί του.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του FBI ανέφερε ότι «όσον αφορά τον πρώην πρόεδρο, παραμένει το ερώτημα σχετικά με το αν το τραύμα στο αυτί του προήλθε από σφαίρα ή από θραύσμα γυαλιού». Πρόσθεσε δε, ότι «δεν γνωρίζω, αν αυτή τη στιγμή η σφαίρα θα μπορούσε να χτυπήσει κάτι άλλο».

Πέραν τούτων, ο Ρέι αναφέρθηκε στις ελλείψεις ασφαλείας που επέτρεψαν στον δράστη, Τόμας Μάθιου Κρουκς να πυροβολήσει.

Ορισμένες αρχικές αναφορές την ημέρα των πυροβολισμών υπέθεταν ότι ο Τραμπ μπορεί να χτυπήθηκε από ένα θρυμματισμένο κομμάτι γυαλιού όταν μια σφαίρα χτύπησε τον τηλεπροβολέα. Η θεωρία αυτή, ωστόσο, καταρρίφθηκε όταν οι φωτογραφίες έδειξαν ότι και οι δύο γυάλινες οθόνες ήταν άθικτες μετά την επίθεση.

Ο Τόμας Κρουκς μελετούσε την εκτέλεση του Κένεντι

Η διαδικτυακή αναζήτηση της 6ης Ιουλίου, που ανακτήθηκε από ένα φορητό υπολογιστή που το FBI λέει ότι συνδέεται με τον Κρουκς, είναι μια αναφορά στον Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ, τον σκοπευτή που σκότωσε τον Κένεντι από θέση ελεύθερου σκοπευτή στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.

«Η ανάλυση που έγινε σε έναν φορητό υπολογιστή, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα ανήκει στον δράστη, αποκαλύπτει ότι στις 6 Ιουλίου, ο Κρουκς έκανε αναζήτηση στο Google ρωτώντας “πόση απόσταση είχε ο Όσβαλντ από τον Κένεντι”, δήλωσε ο Ρέι σε κατάθεση ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής.

Αναφορά Τραμπ στον Αντετοκούνμπο χωρίς… να πει το όνομά του: «Ο Έλληνας, είναι καλός παίκτης» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter