Απομονωμένος κι αμήχανος, μπέρδεψε ακόμα και τις χώρες

Απομονωμένος κι αμήχανος, μπέρδεψε ακόμα και τις χώρες

Είδα το βίντεο από την προετοιμασία των ηγετών των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ για την αναμνηστική φωτογραφία μετά τη Σύνοδο, στις Βρυξέλλες. Όλοι είχαν κάνει «πηγαδάκια» μεταξύ τους και συζητούσαν αυτά που δεν μπορούσαν να συζητηθούν μέσα στη Σύνοδο και που πολλές φορές αποτελούν την ουσία των διπλωματικών σχέσεων. Όλοι μιλούσαν με κάποιον. Όλοι εκτός από τον Μητσοτάκη, ο οποίος φάνηκε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αμήχανος, κοιτούσε από εδώ κι από εκεί και χαμογελούσε μόνος του.

Ο Μπάιντεν πλησίασε προς το μέρος του και τελικά μίλησε με τον απομονωμένο, όπως τον χαρακτηρίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι και τετράγωνα, Ερντογάν, σε ζεστό κλίμα. Ο Μητσοτάκης από πίσω, χαμογελούσε σαν κουτάβι που περιμένει από το αφεντικό του να παίξει μαζί του, αλλά που τελικά δεν έχει χρόνο κι απλά φεύγει.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το βίντεο και γελάστε.

 

***  Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κυριάκος μπέρδεψε την Ουκρανία με τη Ρουμανία. Τόση επαφή έχει με το ζήτημα. Γενικώς, μια κωμωδία ήταν η φάση.

 

*** Αυτός δεν μπορούσε να βάλει το μπουφάν του, θα βάλει δυο σωστές λέξεις στη σειρά;

 

*** Πάμε και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη Junior. Τον εγγονό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον ανιψιό της Ντόρας Μπακογιάννη, τον ξάδερφο του Κώστα Μπακογιάννη. Ο 23χρονος, αν δεν κάνω λάθος, υιός του πρωθυπουργού σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό τη «συναυλία ειρήνης» και ορισμένους από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν
«Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ό,τι και να σχολιάσεις είναι λίγο. Φανταστείτε τι λένε στα οικογενειακά τους τραπέζια. Αν κάνουν…

 

*** Ο Αγγελάκας που δεν μασάει από Μητσοτάκηδες, του απάντησε: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

 

*** Οι βολεμένοι χειροκροτητές της οικογένειας, γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, προσπάθησαν να ανατρέψουν το κλίμα, αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν.

 

*** Ο Βαρβιτσιώτης, άλλος γόνος αυτός, είπε ότι οι κυρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο σε βάρος της Ρωσίας «αποσκοπούν στην πτώση του καθεστώτος Πούτιν με εσωτερική αναταραχή». Προσοχή μιλάμε για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, όχι για τον μπάρμπα Γιώργο από το απέναντι καφενείο. Μετά τον σάλο, ούτε συγγνώμη ζήτησε, ούτε λάθος είπε ότι έκανε. Τι έκανε; Είπε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού πιάνει, καλά έκανε.

*** Τα μάθατε; Επανεμφανίστηκε ο Κυρανάκης και μίλησε για αναδιανομή του πλούτου. Όχι αλήθεια. Και το είπε και το πιστεύει. Όχι, για τις ανατιμήσεις της βενζίνης κι αν αυτά τα χρήματα πάνε στους μετακλητούς της Νέας Δημοκρατίας και στα ταξίδια του Βαρβιτσιώτη δε είπε. Αλλά αυτό για τη διανομή του πλούτου δεν αξίζει ένα χειροκρότημα;

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter