Απόδραση στο Grace Mykonos – Μοναδική χαλάρωση στο νησί των ανέμων

Απόδραση στο Grace Mykonos – Μοναδική χαλάρωση στο νησί των ανέμων

Με το καλοκαίρι να φαίνεται ακόμη αχνά στον ορίζοντα, αλλά την άνοιξη να είναι δίπλα μας και τη μέρα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, η ανάγκη για αποδράσεις από το γκρίζο του χειμώνα και τη ρουτίνα της πόλης γίνεται όλο και πιο αισθητή.

Ευτυχώς, η Ελλάδα είναι ένας μαγευτικός προορισμός για κάθε γούστο, με κυρίαρχα, φυσικά, τα νησιά μας.

Είτε κοντά είτε πιο μακριά, σίγουρα υπάρχει ένα νησί για τον καθένα, που μπορεί να ικανοποιήσει τις προσωπικές του προτιμήσεις και να χαρίσει στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Η «βασίλισσα» βέβαια για πολλούς παραμένει η μαγευτική Μύκονος, το νησί που συνδυάζει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, με τη διασκέδαση αλλά και την πολυτέλεια.

Κι ένας ιδανικός προορισμός διαμονής στη Μύκονο είναι το βραβευμένο με το European Hotel Design Award ξενοδοχείο Grace Mykonos, με μοναδική θέα στη θάλασσα, στον Άγιο Στέφανο.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, που βραβεύτηκε το 2007 αφήνοντας πίσω του πολλά διεθνή μεγαθήρια, συνδυάζει άψογα το τοπικό στοιχείο με τη λειτουργικότητα και την παράδοση και αφήνει τον επισκέπτη να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί.

Ο ορισμός των μυκονιάτικων πολυτελών διακοπών στο Grace Mykonos περιλαμβάνει, εκτός από τη διαμονή σε κομψά διακοσμημένα δωμάτια, χαλάρωση στην πισίνα και το spa, αλλά και μοναδικά δείπνα μεσογειακής κουζίνας, που μπορούν να μετατρέψουν τη διαμονή σε κάτι τόσο ρομαντικό όσο και ένα ταξίδι του μέλιτος.

Το Grace Mykonos ανοίγει για τους επισκέπτες στις 27 Απριλίου και θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, οπότε σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο διάστημα για να το απολαύσετε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter