Από την κριτική στην πράξη, ένα χάσμα δρόμος

Μια ενδιαφέρουσα επισήμανση έκανε ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της πόλης της Νέας Υόρκης και πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας Μπράνκο Μιλάνοβιτς.

Αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική-οδοστρωτήρα του τότε προέδρου Τραμπ και στην κριτική των φιλελεύθερων Δημοκρατικών, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και στο σημερινό πολιτικό σκηνικό της χώρας. Τον κατηγόρησαν λοιπόν για επιλεκτικούς δασμούς (π.χ. Κίνα) και διευρυμένες οικονομικές κυρώσεις (π.χ. TikTok), για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, για ανατροπή της πολιτικής Ομπάμα με Κούβα και Ιράν, για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Τίποτε δεν πήρε πίσω ο Μπάιντεν. Να δούμε όχι ποιος θα αλλάξει τα αλγεινά κυβερνητικά πεπραγμένα Μητσοτάκη αλλά και ποιος το υπόσχεται;

Θ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)