Απίθανη ισοπαλία, για Λαμία και Ατρόμητο (3-3)

Απίθανη ισοπαλία, για Λαμία και Ατρόμητο (3-3)

Σε ένα ματς που ήταν συναρπαστικό κυρίως στο πρώτο 20λεπτο όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, ενώ υπήρξε κι ένα χαμένο πέναλτι, Λαμία και Ατρόμητος μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (3-3) στην 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο με σουτ του Ασεβέδο (4’) και κεφαλιά του Γκονζάλεθ (8’) αλλά η Λαμία δεν πτοήθηκε. Αντίθετα μείωσε με τον Μαρτίνεθ στο 13’ και ισοφάρισε με τον Σλίβκα στο 22’! Ενδιάμεσα, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσακμάκη από τον Τζανδάρη αλλά την εκτέλεση του Βαλένσια απέκρουσε ο Κοσέλεφ…

Στο β’ μέρος η Λαμία έφτασε στην ολική ανατροπή με κοντινή προβολή του Σίντκλεϊ στο 55’ (3-2) αλλά στο 65’ ο Βέργος κέρδισε πέναλτι από τον Παπαδόπουλο και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-3.

Ο διαιτητής «κιτρίνισε» τους Σιμόν, Παπαδόπουλο, Καρλίτος, Σαντάνα, Καμαρά, Ασεβέδο, Βαλένσια.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (85′ Ακούνια), Μαρτίνεθ (71’ Τόσιτς), Καρλίτος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσκαμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (83′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριτζόνσον (46’ Ρομπάιγ), Καμαρά (95′ Κούεν), Βαλένσια, Βέργος (67’ Αντζιέλσκι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter