Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία: Έχασαν σε τρία χρόνια και τα τρία παιδιά τους – «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω…» λέει η μητέρα

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία: Έχασαν σε τρία χρόνια και τα τρία παιδιά τους – «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω…» λέει η μητέρα

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία για την οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα η οποία έχασε και τα τρία της παιδιά μέσα σε τρία χρόνια. Πρόκειται για την οικογένεια του ποδοσφαιριστή Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγγου οι οποίοι είχα χάσει τα δύο τους παιδιά και πριν από λίγες ημέρες έχασαν και την τρίτη κόρη τους, την εννιάχρονη Τζωρτζίνα έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, τα αίτια που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή δεν μπορούν να διευκρινιστούν. Ετσι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. Ισως μέσω αυτών γίνει γνωστή η αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του κοριτσιού.

-Αντέχεις Ρούλα;
«Φυσικά και αντέχω, μέχρι να την αποχαιρετήσω… Το μετά αβέβαιο…».

-Ο Μάνος;
«Βράχος και αυτός μέχρι την τελετή…».

-Και μετά βράχοι και οι δυο σας. Γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει στα κορίτσια, να τους μιλάει. Να ανάβει το καντήλι….
«Σωστά…».

Το τελευταίο αντίο στην 9χρονη Τζωρτζίνα θα πουν σήμερα οικογένεια και συγγενείς στην Πάτρα. Η κηδεία της θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή στο Κοιμητήριο Συχαινών. Το αγγελούδι έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερο πένθος τους γονείς και όλη την οικογένεια μιας και έχουν πεθάνει και τα άλλα δύο αδέλφια της.

To δράμα της οικογένειας που έχασε και τα τρία παιδιά της, μέσα σε τρία χρόνια, έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση.

Τον Απρίλιο του 2019 έφυγε από τη ζωή η 3,5 χρόνων μικρή κόρη τους. Δέκα μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, ενώ την δεύτερη την έκανε στην Αθήνα, όπου και νοσηλευόταν. Οι εξετάσεις της τότε ήταν πολύ καλές και δεν προμήνυαν την τραγωδία. Μία μέρα όμως, η μικρή κοιμήθηκε με την μητέρα της, άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια της, είπε κάτι…και έφυγε από τη ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο χάθηκε και το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι τους από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εξ γενετής ενώ τώρα έφυγε και η τρίτη τους κόρης δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα αίτια που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή του εννιάχρονου κοριτσιού δεν μπορούν να διευκρινιστούν. Ετσι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter