Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ: Πρώτα τον έσωσε και μετά τον… πυροβόλησε – Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ: Πρώτα τον έσωσε και μετά τον… πυροβόλησε – Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Ένας 74χρονος στις ΗΠΑ, πρώτα διέσωσε αλλά μετά σκότωσε έναν 29χρονο επειδή του επιτέθηκε. Ωστόσο, η Δικαιοσύνη έκρινε πως δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Απίστευτη είναι η ιστορία από το Σάλεμ των ΗΠΑ με πρωταγωνιστή έναν 74χρονο και ξεκίνησε όταν ενώ έπλεε με το σκάφος του, είδε ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τζετ σκι να πέφτει στα παγωμένα νερά. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηλικιωμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και διέσωσε τον 29χρονο Νέιθαν Ντριου Μόργκαν και τη σύντροφό του.

Όμως, όταν ανέβηκε στο σκάφος του 74χρονου, ο Μόργκαν «εμφανίστηκε θυμωμένος και άρχισε να επιτίθεται στο ηλικιωμένο ζευγάρι» όπως αναφέρει σε δήλωσή του για το περιστατικό ο σερίφης της Κομητείας Οκόνι.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, επιθυμούσε να γυρίσει στο τζετ σκι του που έπλεε ακυβέρνητο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαμάχης τους, η σύντροφός του φέρεται να έσπρωξε τον νεαρό στο νερό.

Αμέσως, ο 74χρονος προσπάθησε και κατάφερε να τον διασώσει για δεύτερη φορά. Όμως, ο 29χρονος συνέχισε την επίθεση και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 74χρονος πυροβόλησε τον 29χρονο στο στήθος, υπό τον φόβο ότι θα έβλαπτε τον ίδιο ή τη σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος, πατέρας ενός 10χρονου παιδιού, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν απήγγειλε κατηγορίες στον 74χρονο καθώς κρίθηκε πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Πηγή: Daily Mail

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter