Προκλητική επίσκεψη Πλεύρη στο Θριάσιο συνοδεία της… ΟΠΚΕ (Video)

Προκλητική επίσκεψη Πλεύρη στο Θριάσιο συνοδεία της… ΟΠΚΕ (Video)

Η οργή γιατρών και νοσηλευτών για τις αναστολές και τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία που εδώ και δύο χρόνια βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω της πανδημίας, έχει θορυβήσει όπως φαίνεται τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ο οποίος επισκέφθηκε το Θριάσιο νοσοκομείο συνοδευόμενος από άνδρες της… ΟΠΚΕ. Διευκρινίζεται πως το αρτικόλεξο ΟΠΚΕ σημαίνει Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Ο υπουργός Υγείας, βρέθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για να εγκαινιάσει ανακαινισμένη πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου – δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου. Η παρουσία του όμως εκεί θύμιζε περισσότερο με επίσκεψη σε κάποια επικίνδυνη περιοχή, παρά σε δημόσιο νοσοκομείο ενώ το προσωπικό δεν του επιφύλασσε καθόλου θερμή υποδοχή. Αντίθετα, τον υποδέχτηκαν με συνθήματα και παράπονα λέγοντας χαρακτηριστικά «Πώς αισθάνεστε που ήρθατε να εγκαινιάσετε χειρουργεία που δεν θα λειτουργήσουν γιατί δεν έχετε προσλάβει νοσηλευτές, βοηθούς και αναισθησιολόγους;»

Κάτι ήξερε λοιπόν που οι άνδρες της ΟΠΚΕ ήταν περισσότεροι από το προσωπικό του νοσοκομείου!

Οι εικόνες να περπατάει στους διαδρόμους του νοσοκομείου με τόσους αστυνομικούς δίπλα του είναι τουλάχιστον πρωτόγνωρες και μαρτυρά το πως τελικά η κυβέρνηση βλέπει τους εργαζομένους στα νοσοκομεία, ως εχθρούς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter