Απίστευτη δήλωση του «γαλάζιου» Σιμόπουλου: «Τιμούμε τον Μεταξά» (Video)

Απίστευτη δήλωση του «γαλάζιου» Σιμόπουλου: «Τιμούμε τον Μεταξά» (Video)

Σε αδιανόητες δηλώσεις προχώρησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Ευστράτιος Σιμόπουλος, μιλώντας σε πολιτικό πάνελ στην τηλεόραση του Attica, καθώς όταν ρωτήθηκε γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν είχε εκπροσώπους για την συμπλήρωση των 80 χρόνων από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους ναζί, είπε ότι «τιμούμε τον Μεταξά».

Μάλιστα, σε διευκρίνιση του βουλευτή της Νέας Αριστεράς Νάσου Ηλιόπουλου για το εάν μιλάει σοβαρά, ο γαλάζιος βουλευτής σημείωσε ότι «πιστεύουμε στο “όχι” του Μεταξά. Αυτή ήταν η πολύ μεγάλη κίνηση που έκανε ο ελληνικός λαός δια του Μεταξά». Φαίνεται ότι η λογική του «δεν χαρίζουμε τον Μεταξά στην ακροδεξιά» έχει βαθιές ρίζες στο κυβερνών κόμμα, καθώς αντί να αναδειχθεί η αντίσταση του ελληνικού λαού, που έχυσε αίμα για την ελευθερία και τη δημοκρατία, γαλάζια στελέχη «τιμούν» ένα δικτάτορα.

Σημειώνεται ότι όταν του επισημάνθηκε από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Μελιγγώνη ότι θα γίνει viral με τις δηλώσεις του, είπε ότι «εγώ ένα ξέρω. Τo “όχι” το είπε ο Μεταξάς. Τιμούμε τον Μεταξά, τιμούμε αυτούς που κατέβασαν τη ναζιστική σημαία. Μα θα ντραπώ, θα ντραπώ;».

Η δήλωση του Ευστράτιου Σιμόπουλο δείχνει για άλλη μία φορά ότι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν φωνές που αναλύουν την ιστορική πραγματικότητα με ακροδεξιούς όρους. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο Στυλιανός Παττακός έστελνε επιστολές προς τον αντιπρόεδρο πλέον της γαλάζιας παράταξης Άδωνη Γεωργιάδη και τον αποκαλούσε «αξιότιμο φίλο», ενώ ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης που τα λέει «τσεκουράτα» ήταν γραμματέας στο παρελθόν της χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει την πορεία του προς την «Ευρώπη» ο ανιχνευτής της NASA – Θα μπορούσε να είναι «κατοικήσιμη»;

Πώς η Χεζμπολάχ «τρύπησε» το Iron Dome του Ισραήλ – Τι είναι τα «έμμεσα πυρά»

Στα δυο ιταλικά κέντρα της βόρειας Αλβανίας οι πρώτοι αιτούντες άσυλο

Έξαλλος ο Τραμπ με το συντηρητικό «Fox News» που ανακοίνωσε συνέντευξη με την Καμάλα Χάρις

Γαλλία: Η Λεπέν αρνείται τις κατηγορίες για τη κατάχρηση κοινοτικών κονδυλίων

Ιράν: Επανεμφανίστηκε ο Ισμαήλ Καανί μετά τις φήμες για κατασκοπεία (Video)

Η Βόρεια Κορέα ανατίναξε τμήματα του οδικού της δικτύου – Προειδοποιητικά πυρά από τη Σεούλ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter