Απατσίδης για Τέμπη: Τραγικό που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας επέτρεψε να συνταχθεί μια έκθεση αυτοψίας – σκουπίδι (Video)

Απατσίδης για Τέμπη: Τραγικό που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας επέτρεψε να συνταχθεί μια έκθεση αυτοψίας – σκουπίδι (Video)

Στην αποκάλυψη του Documento αναφέρεται σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης σχετικά με την απειλή που δέχθηκαν πυροσβέστες που έδρασαν στον τόπο του εγκλήματος στα Τέμπη προκειμένου να υπογράψουν αυτοψία συγκάλυψης.

Αναφερόμενος σε έναν από τους πυροσβέστες είπε ότι κατά δήλωσή του όταν απολογείτο για τα γεγονότα, πώς προϊστάμενός του τού είχε ζητήσει μαζί με μία άλλη πυροσβέστη να συντάξουν έκθεση αυτοψίας. Όπως είπε συγκεκριμένα ο κ. Απατσίδης, οι πυροσβέστες είχαν πιεστεί αθέμιτα να κάνουν αυτοψία ενώ δεν ήταν αρμόδιοι και τελικώς ο πυροσβέστης αυτός ενημέρωσε τον εισαγγελέα υπηρεσίας της Λάρισας, κάλεσε ο εισαγγελέας τότε τον προϊστάμενό του και τελικώς αυτός είπε ότι «εγώ δεν τον πίεσα, απλά τους ζήτησα να υπογράψουν ένα έγγραφο, μια απλή έκθεση αυτοψίας».

“Είναι τραγικό βέβαια”, επισήμανε ο κ. Απατσίδης, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, αντί να κινηθεί αυτεπαγγέλτως επέτρεψε τελικώς να συνταχθεί αυτό το σκουπίδι, γιατί είναι σκουπίδι αυτή η έκθεση”.

Διαβάστε επίσης

Τα άδεια πορτοφόλια βούλιαξαν και φέτος τις εκπτώσεις

«Λευκός καπνός» για τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία: CDU και SPD συμφώνησαν στις διερευνητικές

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και ανοιξιάτικο σκηνικό την Κυριακή

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Πέθανε ο γιατρός των Καταλανών λίγο πριν τη σέντρα

Χρήστος Χούπας για το έγκλημα στα Τέμπη: «Να κάτσουν οι δολοφόνοι του παιδιού μου στο σκαμνί – Μας ξεγέλασαν και τα βάλαμε στο τρένο» (Video)

 

Documento Newsletter