Απαράδεκτος Μητσοτάκης στη Βουλή: Αποχώρησε επιδεικτικά όταν ανέβηκε στο βήμα ο Παππάς

Απαράδεκτος Μητσοτάκης στη Βουλή: Αποχώρησε επιδεικτικά όταν ανέβηκε στο βήμα ο Παππάς

Πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά ήταν η συμπεριφορά του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ενημέρωση του Σώματος αναφορικά με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να αποχωρήσει επιδεικτικά την ώρα που ο πρόεδρος της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε την τοποθέτηση του από το βήμα.

«Να καλοσωρίσω στην αίθουσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη…» πρόλαβε να πει παρουσία του πρωθυπουργού στην αίθουσα ο Νίκος Παππάς, με τον κ. Μητσοτάκη να εξέρχεται από την Ολομέλεια ενόσω ο πολιτικός του αντίπαλος επισήμαινε πως η παρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή είναι «υποχρέωση του».

«Το επίπεδο και τον πήχη του αυτοσεβασμού του τον βάζει κάθε μέρα πιο χαμηλά και καταφέρνει να περνά από κάτω» σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την απαξιωτική συμπεριφορά του πρωθυπουργού, η οποία -όπως σχολίαζαν στους διαδρόμους της Βουλής έμπειροι κοινοβουλευτικοί- δεν έχει προηγούμενο.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ακόμα πιο σαφή την περιφρόνηση του στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς επέστρεψε στην αίθουσα όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέβηκε στο βήμα.

Διαβάστε επίσης

FT: Απόρρητη έκθεση καταγράφει επιθέσεις του IDF σε κυανόκρανους του ΟΗΕ – «Χρησιμοποιήθηκε ακόμη και λευκός φώσφορος»

28η Οκτωβρίου 1940: Ο Μεταξάς, η 4η Αυγούστου και το «ΟΧΙ» του 1940 μέσα από τις σελίδες του Βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού

ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία: Πρώτη φορά πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί σε ματς του NBA (Video)

Κύρτσος για την επίσκεψη Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο: «Είναι σαν να προεξοφλεί νέα καταστροφή τύπου Τεμπών»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter