Απάντηση Παππά σε Μητσοτάκη: «Δεν είναι δική σου δουλειά ποιος θα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση»

Απάντηση Παππά σε Μητσοτάκη: «Δεν είναι δική σου δουλειά ποιος θα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση»
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Δεν είναι δική του δουλειά ποιος θα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση» απάντησε ο Νίκος Παππάς στον πρωθυπουργό, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον αναγνωρίζει για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω της καταδίκης από το Ειδικό Δικαστήριο.

«Περιμέναμε και ξέραμε ότι ο κ. Μητσοτάκης την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου θα την αξιοποιήσει και εργαλειοποιήσει, αλλά δεν περιμέναμε τέτοιο θεσμικό ατόπημα» είπε και πρόσθεσε ότι η αποστροφή του πρωθυπουργού για «τα περί χαριεντισμού» δεν απευθύνονται στον ίδιο, υπονοώντας τον Αντώνη Σαμαρά.

Κατηγόρησε δε τον κ. Μητσοτάκη ότι έχει ιστορικό παρεμβάσεων στα εσωτερικά άλλων κομμάτων, εννοώντας την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, και «τώρα θέλει να επιλέγει ποιος θα ασκεί τον ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Αποδεικνύει ότι είναι ασεβής, δειλός και ενοχικός γιατί από το 2019 και μετά εφαρμόζει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες» είπε και κατέληξε λέγοντας πως η σημερινή κίνηση του Κυρ. Μητσοτακη είναι στίγμα για τη «γαλάζια» παράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι στη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν αναγνωρίζει ως εκπρόσωπο της αξιωματικής Αντιπολίτευσης «έναν πολιτικό καταδικασμένο 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο», ούτε θα συνομιλήσει και ούτε θα χαριεντιστεί μαζί του, με την τελευταία αποστροφή να αποτελεί ευθεία βολή στον Αντώνη Σαμαρά για την πρόσφατη φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός είπε, επίσης, πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρει αρχηγό και στοιχειώδη βηματισμό θα είναι εκεί για να γίνει μία σωστή και θεσμική αντιπαράθεση. «Αυτήν την τακτική θα ακολουθώ μέχρι η αξιωματική αντιπολίτευση να εκλέξει μόνιμο αρχηγό» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

LIVE η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις φωτιές

Ξανά στην ατομική ευθύνη τα ρίχνει ο Μητσοτάκης για την αντιπυρική περίοδο – «Η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων 40 χρόνων»

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη για πυρκαγιές: «Η εμμονή στο λάθος κοστίζει σε φυσικό περιβάλλον και περιουσίες»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter