Απάντηση ΟΕΝΓΕ σε Γεωργιάδη: «Να ευχαριστήσουμε που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία»

Απάντηση ΟΕΝΓΕ σε Γεωργιάδη: «Να ευχαριστήσουμε που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία»

Απάντηση στις προσβολές του Αδωνη Γεωργιάδη στους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπου ωρυόταν όταν άκουσε τα πραγματικά προβλήματα με την υποστελέχωση, έδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ Χρήστος Καραχρήστος προσπάθησε να πει στον υπουργό Υγείας ότι το νοσοκομείο αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις προσωπικού με αποτέλεσμα ο κ. Γεωργιάδης να κάνει μια άθλια παράσταση δήθεν οργής.

Διαβάστε σχετικά: Προσβολές από Γεωργιάδη σε γιατρό του «Παπανικολάου»: «Εχω βαρεθεί την γκρίνια σας»

Η ανάρτηση της ΟΕΝΓΕ:

«Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας που δεν γίνονται προσλήψεις γιατί… δε γίνεται να γίνουν. Επίσης να ευχαριστήσουμε που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία και φορολογουμαστε γι αυτές με 35%. Επιπλέον, μεγάλη ευγνωμοσύνη που για να σταματήσουν οι σερί εφημερίες στα νησιά πρέπει να πάθουμε εγκεφαλικό και να νοσηλευτουμε.

Εδώ, ο λαλιαστατος υπουργός, όταν του επισημαίνει τα προβλήματα ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ Χρήστος Καραχρηστος, αυτός τον προτρέπει να ζητήσει προσλήψεις και κίνητρα για να ερθουν γιατροί στο σύστημα από το ΚΚΕ, αφού είναι κομμουνιστής και υποστηρίζει το ΚΚΕ…

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο! Επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι στις επισκέψεις του υπουργού στα νοσοκομεία ανα την Ελλάδα δεν τον υποδέχεται κανένας γιατρός από αυτούς τους φανταστικούς θαυμαστές του που του στέλνουν συγχαρητήρια στα social media αλλα μονο αληθινοί γιατροι που επισημαίνουν και διαμαρτυρονται για τα προβλήματα».

Διαβάστε επίσης:

Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ: Eισήγηση για διαγραφή Σπίρτζη – Μετά την ΚΕ η απόφαση

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω στο τραπέζι η υποψηφιότητα Φάμελλου

Σε «κόκκινο συναγερμό» το Μαξίμου μετά τη συνάντηση Ερντογάν – Σίσι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter