Ανώγεια: Απολογείται ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης – Τα κενά στην υπόθεση

Να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη το περασμένο Σάββατο στα Ανώγεια όπου έχασαν τη ζωή τους ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης και ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης προσπαθούν οι αρχές.

Σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για την μοιραία βραδιά. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κενά στην κατάθεση του. 

Κατά την προανακριτική του απολογία την Δευτέρα, ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί καυγάς με τον Γιώργο Ξυλούρη και πως βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε τον πυροβολισμό και την μητέρα του να ουρλιάζει, όπως αναφέρει το cretalive. Την Κυριακή ωστόσο στους αστυνομικούς, διαφοροποιούσε ορισμένα στοιχεία, λέγοντας πως είδε τον πατέρα του νεκρό στον δρόμο και πως μπήκε μέσα στο σπίτι και πήρε το πιστόλι, πυροβολώντας τον Ξυλούρη, αναφέροντας επίσης πως δεν είχε προηγούμενα μαζί του.

Από τις καταθέσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του Γιώργου Ξυλούρη, προκύπτει επίσης πως ο τελευταίος σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος άρχισε να τον πυροβολεί μέχρι να αδειάσει το όπλο. Ωστόσο, ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη αλλά και συγγενείς του, είπαν πως ο Μανώλης Καλομοίρης ήταν αυτός που ξεκίνησε τον καυγά, αλλά και αυτός που πυροβόλησε τον ίδιο του τον πατέρα.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης είναι και εκείνα που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.