Ανοιξιάτικες διακοπές στη Σαντορίνη – Η ηφαιστειογενής ομορφιά

Ανοιξιάτικες διακοπές στη Σαντορίνη – Η ηφαιστειογενής ομορφιά

Η ημέρα μεγαλώνει, ο ήλιος γίνεται πιο έντονος και ζεστός. Ο χειμώνας φεύγει και η σκέψη όλων πηγαίνει στις αποδράσεις, πιο κοντά ή πιο μακριά.

Άλλοι προτιμούν κάτι πιο έντονο, όπως την Μύκονο ή κάτι άλλο πιο ρομαντικό και χαλαρό, όπως τη Σαντορίνη.

Πρόκειται για ένα από τα νοτιότερα νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Σχηματίστηκε από την ηφαιστειακή δράση. Το ανάγλυφό του έχει σαν κέντρο το ηφαίστειο, μια μοναδική θέα που συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία αλλά και τη δύναμη της Γης. Από την μία πλευρά η απίστευτη ομορφιά της καλντέρας και από την άλλη μια ήρεμε πεδιάδα.

Θέα μοναδική με το απέραντο Αιγαίο να βρέχει όλες τις πλευρές του νησιού.

Το Ημεροβίγλι είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ρομαντικές αποδράσεις και χαλάρωση και τα ηλιοβασιλέματά του είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για τη μυστηριακή αύρα και την ομορφιά τους.

Είτε βρίσκεστε με φίλους, είτε με την οικογένεια, είτε με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, το νησί θα σας χαλαρώσει αλλά αν θέλετε και κάτι πιο έντονο, και αυτό βρίσκεται εκεί.

Εξάλλου οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες και τα περίφημα μπαρ, τα εστιατόρια, οι παραλίες αλλά και οι αρχαιότητες βρίσκονται κοντά σας.

Μια από τις καλύτερες επιλογές στο νησί είναι το ξενοδοχείο Grace Santorini. Πρόκειται για ένα exclusive boutique hotel, σκαρφαλωμένο πάνω από τη διάσημη σε όλο τον κόσμο Καλντέρα, με εντυπωσιακή θέα που κόβει την ανάσα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Τα ανακαινισμένα με πρωτοτυπία δωμάτια και οι σουίτες αναδεικνύουν ένα σύγχρονο στυλ διακόσμησης, συνδυάζοντας μοντέρνο, αυθεντικό ντιζάιν με παραδοσιακά χειροποίητα στοιχεία. Τα πολυτελή μπάνια τους διαθέτουν διπλούς νιπτήρες από μάρμαρο και ευρύχωρους χώρους ντους με ιδιαίτερης τεχνοτροπίας ψηφιδωτά στους τοίχους.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, το βραβευμένο εστιατόριο Santoro προσφέρει ένα μοναδικό μενού με την υπογραφή και το πάθος του Chef Σπύρου Αγιούς, γεύσεις και πρώτες ύλες από τις Κυκλάδες, επιρροές από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και επιλεγμένα στοιχεία από τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

Στο ίδιο το ξενοδοχείο θα βρείτε το στούντιο γιόγκα και πιλάτες με ξεχωριστό χώρο γυμναστικής, όπου καθημερινά πραγματοποιούνται δωρεάν συνεδρίες γιόγκα.

Μεταξύ των άλλων θα μπορέσετε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας αλλά και τις βουτιές σας σε μια θαυμάσια πισίνα υπερχείλισης που δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται πάνω από τη θάλασσα.

Το Grace Santorini ανοίγει για τους επισκέπτες στις 15 Απριλίου και θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, οπότε σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο διάστημα για να το απολαύσετε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter