Ανοιξαν τα διόδια για να ξεμπλοκάρουν οι ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Ανοιξαν τα διόδια για να ξεμπλοκάρουν οι ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Δωρεάν η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια στην Αγία Τριάδα (Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας επειδή υπήρξε τεράστιο μποτιλιάρισμα με ουρές πολλών χιλιομέτρων.

Διαβάστε σχετικά: Επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την πολύωρη αναμονή που είχαν οι εκδρομείς του τριημέρου από Λαμία προς Αθήνα λόγω των έργων που εξελίσσονται στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 198 χλμ με την ανακατασκευή μια γέφυρας. Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σ΄ ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις.

Πολλοί από τους οδηγούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας πως υπάρχει πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φθάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάσθηκαν περισσότερες από 3 ώρες για να διανύσουν αυτά τα 10 χιλιόμετρα.

Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών

Παράλληλα, είναι αυξημένη η κίνηση σε σημεία της Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, με έντονα προβλήματα να παρουσιάζονται αυτή την ώρα στη συμβολή της Πατρών – Κορίνθου με την Τριπόλεως μέχρι έως τα διόδια της Κορίνθου.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, αλλά και της Πάχης. Τα επόμενα προβλήματα εντοπίζονται στο ύψος των Μεγάρων.

Διαβάστε επίσης:

Γαύδος: Συγκινητική παρέλαση από δύο μικρούς μαθητές (Video)

Φλώρινα: Ελεύθερος ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα

Μάνος Χατζιδάκις: «Αυτή είναι η 28η Οκτωβρίου…» (Audio)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter