Άνω – κάτω στην Ελληνική Λύση: Έρχονται αποχωρήσεις…

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης

Εκτός από τον Απόστολο Αβδελά, οι Αντώνης Μυλωνάκης και Κατερίνα Αλεξοπούλου σηκώνουν το γάντι που τους πέταξε ο Κυριάκος Βελόπουλος και είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την Ελληνική Λύση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου το κόμμα του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ το 2012 γνωστοποίησε πως οι αποστάτες, όπως τους αποκαλούν κομματικά στελέχη, θα κατέλθουν υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες «και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους».

Διαβάστε σχετικά: «Καψώνι» Βελόπουλου στους «αποστάτες» της Ελληνικής Λύσης

Μιλώντας στο documentonews.gr, ο Αντ. Μυλωνάκης ξεκαθάρισε πως αν δεν είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της αρεσκείας, τότε θα μαζέψει τα πολιτικά του ιμάτια από την Ελληνική Λύση. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Μετά την ανακοίνωση του κόμματος για το ανύπαρκτο αυτό δημοσίευμα που με εμπλέκει σε συμφωνίες με τη ΝΔ και χωρίς να περιμένει την έγγραφη επιστολή μου προς τον πρόεδρο, την οποία ετοιμάζω, μου ζητούν να είμαι υποψήφιος σε άλλη περιφέρεια από αυτήν που βγήκα πρώτος σε σταυρούς από όλο το κόμμα. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός και έντιμος γιατί έχει την αξιοπρέπειά του και δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιαστικά πολιτικά διλήμματα. Εάν δεν είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική με το κόμμα μου, τότε δεν θα είμαι υποψήφιος πουθενά».

Διαβάστε σχετικά:  Αυτοί είναι οι «αποστάτες» της Ελληνικής Λύσης: Τι λένε κομματικά στελέχη, τι απαντούν οι ίδιοι

Κατά τις πληροφορίες, στο ίδιο μήκος κύματος θα κινείται η ανακοίνωση που αναμένεται να εκδώσει η Κ. Αλεξοπούλου, με ανθρώπους από το περιβάλλον της να χαρακτηρίζουν προσβλητικό το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Λύσης.

Παράλληλα, ο Απ. Αβδελάς αποδέχτηκε τα «γυμνάσια» του προέδρου του κόμματος και από την περιφέρεια Α΄ Θεσσαλονίκης, στην οποία εκλέχθηκε, θα κατέλθει υποψήφιος στα Γρεβενά.

Η σχετική ανακοίνωση

«Μετά τις πρόσφατες, δυσάρεστες για εμάς, εξελίξεις σε σχέση με τους φερόμενους ως συνομιλητές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολος Αβδέλας, με θάρρος και παρρησία, απέδειξε ότι η εμπλοκή του ονόματός του δεν έχει βάση, αποδεχόμενος την υποψηφιότητά του στο νομό Γρεβενών.

Η Ελληνική λύση ουδέποτε ανέχθηκε συμπεριφορές, οι οποίες ευτελίζουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, που εμπιστεύτηκαν και θα εμπιστευτούν ξανά το κόμμα μας στις 21 Μαΐου».