«Ανήξερος» ο Μαρινάκης για την υπόθεση «Αμαρυλλίς», την εμπλοκή της Greek mafia και τις καταγγελίες για καθυστερήσεις της ΕΛΑΣ

«Ανήξερος» ο Μαρινάκης για την υπόθεση «Αμαρυλλίς», την εμπλοκή της Greek mafia και τις καταγγελίες για καθυστερήσεις της ΕΛΑΣ

Βυθισμένος στην άγνοια ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχετικά με την υπόθεση «Αμαρυλλίς», που είναι ίσως το μεγαλύτερο κύκλωμα sex trafficking στην Ελλάδα, όπου ανάμεσα στους κατηγορούμενους υπάρχουν και πρόσωπα που φαίνεται να έχουν επαφές με τη Greek mafia.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Documentonews σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, την εμπλοκή της Greek mafia και τις καταγγελίες για καθυστέρηση από τη μεριά της ΕΛΑΣ, η οποία παρενέβη μετά και την επέμβαση ξένων αρχών, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «αυτό είναι μία αξιολογική κρίση που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα και η εικόνα που έχουμε από τις ανακοινώσεις που βγάζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ότι πλέον έχουμε μία αστυνομία η οποία καταφέρνει και ξεσκεπάζει πολύ μεγάλα κυκλώματα σε όλες τις επιμέρους εκφάνσεις της παραβατικότητας. Ενδεικτικά θα σας πω σε κύκλωμα που είχε να κάνει κατάστημα κράτησης με μία συγκεκριμένη ΔΥΟ, οι επιχειρήσεις που έχουν γίνει για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος που σχετίζεται ευρύτερα με τους συνδέσμους των οπαδών, όλες οι επιχειρήσεις που έχουν γίνει στα πανεπιστήμια, μικρά και μεγάλα ψάρια όπως συνηθίζεται να γράφεται».

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε ότι «το αντίθετο ισχύει για την αστυνομία. Και όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορώ να σχολιάσω μία υπόθεση που τις λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. Αλλά αλίμονο επειδή το γράφει ένα δημοσίευμα κατηγορούσαμε έτσι χωρίς δεδομένα την ελληνική αστυνομία».

Η «Μαρίνα» και η Greek Mafia

Μπορεί ο κ. Μαρινάκης να μην ήξερε για τις σοβαρότατες καταγγελίες για καθυστερήσεις σε ότι αφορά την παρέμβαση της αστυνομίας, όμως αυτή η σκοτεινή υπόθεση έχει πολλά πλοκάμια, όπως ανέφερε και το κυριακάτικο δημοσίευμα του Documento. Ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση «Αμαρυλλίς» είναι η επονομάζομενη «Μαρίνα», η οποία είναι σχεδόν πενήντα χρόνια στον χώρο της σεξεργασίας και πρόκειται για πρόσωπο που το όνομά της «σέρνεται» από δικογραφία σε δικογραφία εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάλιστα η μια από τις δικογραφίες στις οποίες εμπλέκεται, και για την οποία υπάρχει παραπεμπτική εισαγγελική εισήγηση, τη συνδέει με μεγάλα κεφάλια της Greek mafia, όπως κάνουν και στελέχη της ΕΛΑΣ.

Στο επίμαχο διαβιβαστικό για την περίφημη «Μαρίνα» αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι για χάρη της Greek mafia «συγκέντρωνε τα χρήματα από όλα τα στούντιο του Βοτανικού και της Καλλιθέας».

Σήμερα είναι προσωρινά κρατούμενη και δικάζεται ως αρχηγός ενός από τα δύο συνεργαζόμενα και μεγαλύτερα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων, το οποίο έφερνε μέσω απατηλών υποσχέσεων γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εγκλώβιζε σε σπίτια στην Ελλάδα, εξαναγκάζοντάς τες να εκδίδονται.

Ο άμωμος υιός

Ο μεγάλος γιος της «Μαρίνας» είχε στο παρελθόν υπάρξει κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της οποίας το 19χρονο τότε θύμα είχε καταγγείλει ότι αυτός μαζί με τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο διαχειρίζονταν ιστότοπο γνωριμιών για εκδιδόμενα πρόσωπα. Κι εκεί αφανής διαχειρίστρια φαίνεται να ήταν η «Μαρίνα».

Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Ι.Λ. δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκε από τον ίδιο δικηγόρο με τον Μπουγιούκο και αθωώθηκε.

Η εμπλοκή του πρώην διευθυντή του γραφείου του Βασίλη Οικονόμου

Υπενθυμίζεται, ότι στην υπόθεση «Αμαρυλλίς» σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που ανέδειξε το ρεπορτάζ του OmniaTV εμπλέκεται και ο πρώην διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, με το όνομα Δημήτρης Καρράς.

«Δεν μπορεί με βάση ένα δημοσίευμα να ζητηθεί η παραίτηση κάποιου μέλους»

Πριν λίγες μέρες, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (1/10) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το εάν ο εμπλεκόμενος σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση είναι ακόμη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης-Βουλιαγμένης και απάντησε ότι «όπως προκύπτει δεν έχει καν ο άνθρωπος κατηγορηθεί για τη συγκεκριμένη πράξη. Εγώ δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αυτή της υπόθεσης, άρα δεν μπορεί με βάση ένα δημοσίευμα να ζητηθεί η παραίτηση κάποιου μέλους ή κάποιου επικεφαλής σε μία τοπική οργάνωση. Αντιλαμβάνεστε ότι εφόσον υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι περισσότερο που προκύψει από μία υπόθεση, που προς το παρόν δεν έχουμε κάτι τέτοιο, είτε αυτό αφορά τη Νέα Δημοκρατία, είτε τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας προχωρούν οι διαδικασίες, όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Αλλά το να δρας προληπτικά επειδή γράφτηκε κάτι, αυτό δεν συνάδει με θεσμικά κόμματα ή αντίστοιχα νεολαίες κομμάτων».

Διαβάστε επίσης

Η… φαμίλια της «Μαρίνας» και η Greek mafia

Ο Ανδρουλάκης ηττήθηκε, ζήτω ο Ανδρουλάκης

Σεισμοί σε Κρήτη και Θήβα: Σημειώθηκαν με διαφορά 23 λεπτών – Τι εκτιμά ο Ευθύμιος Λέκκας (Video)

Σοκ στον Διόνυσο: Ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε σε 17χρονο έξω από ΕΠΑΛ – Του έριξαν σπρέι πιπεριού και τον χτύπησαν (Video)

Θεσσαλονίκη: Από ύψος 12 μέτρων έπεσε ο 14χρονος – Παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση (Video)

Απίστευτη καταγγελία Χρυσανθόπουλου: «Προληπτική επιστράτευση» στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ (Video)

Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ επί των ημερών μου, λέει ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Φίτσο

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Μιχελάκη: Συλλογική ευθύνη

Μέση Ανατολή: Τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Άμυνας ΗΠΑ και Ισραήλ – Τι συζήτησαν

Νετανιάχου: «Θα νικήσουμε τους εχθρούς του Ισραήλ» – Σήμερα το νέο διάγγελμα

Γάζα: Ένας χρόνος σφαγές – Η γενοκτονία σε αριθμούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter