Ανησυχία στο Μαξίμου για το ενδεχόμενο της απουσίας Καραμανλή-Σαμαρά από το «Street party» της Ρηγίλλης

Προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου για το ενδεχόμενο οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς να λείπουν από το «street party» που θα γίνει έξω από τη Ρηγίλλης για την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα, κύκλοι των δύο πρώην πρωθυπουργών δεν έχουν ξεκαθαρίσει για το εάν τελικά θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό στο Μαξίμου, σε μία εποχή όπου οι εσωκομματικές αντιθέσεις μεγαλώνουν, ειδικά και μετά την ερώτηση των 11 και την διαγραφή του Μάριου Σαλμά.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι οι Καραμανλής και Σαμαράς έχουν αποδομήσει κάθε στρατηγική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήδη από την εκδήλωση που έγινε στο Πολεμικό Μουσείο (1/7), όπου μίλησαν για φαινόμενα «αλαζονείας και ελιτισμού». Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο ότι πριν λίγες μέρες οι δύο πρώην πρόεδροι της γαλάζιας παράταξης έκαναν δεύτερη κοινή εμφάνιση (25/9) στο Αμφιθέατρο της Πινακοθήκης-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου για την παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία», του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Πύρινη κόλαση στο Ξυλόκαστρο: «Καμία υποδομή στην Ελλάδα του ’24 – Πας σαν το σκυλί στ’ αμπέλι» – Οργή από την αδερφή θύματος (Video)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Σκάνδαλο με 200.000 άχρηστες κάρτες και εκατομμύρια… «χαζά» εισιτήρια

Ένα email της Καρυστιανού θα προκαλέσει πονοκέφαλο στη φον ντερ Λάιεν και τη Μέτσολα

Πυροσβέστες: «Δεν φτάνουν τα χέρια για να σβήσουμε τις φωτιές» – 4.000 τα κενά στην Πυροσβεστική (Videos)

Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε 33χρονη τρανς και φίλο της στο κέντρο της Αθήνας – Βίντεο ντοκουμέντο

Πατέρας Αντώνιος: «Τα παιδιά καθοδηγήθηκαν για να κάνουν τις καταγγελίες» – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του