Αναχωρεί για την Αυστρία ο Ολυμπιακός

Αναχωρεί για την Αυστρία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα (25/6) για την Αυστρία εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και πιο σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» που ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη θα μεταβούν με πτήση τσάρτερ στο Ίνσμπρουκ και από αύριο (26/6) ξεκινούν τα φιλικά παιχνίδια, έχοντας την αποστολή τους και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Καμερουνέζο Κουντέ και τον βραζιλιάνο Τικίνιο.

«Εχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά» δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος λίγο πριν την αναχώρηση και πρόσθεσε:

«Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο».

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι φιλικά ματς (όλα θα τα δείξει απευθείας η Nova):

-Σάββατο 26/6, 18:00: Ολυμπιακός-Βολφσμπέργκερ

-Κυριακή 27/6, 19:00: Ολυμπιακός – Κράσνονταρ

-Τρίτη 29/6, 19:00: Ολυμπιακός – Σάλτσμπουργκ

-Τετάρτη 30/6, 19.00: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας

-Παρασκευή 2/7,19:00: Ολυμπιακός – Ούφα

-Σάββατο 3/7, 19:00 Ολυμπιακός – Κραϊόβα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter