Ανατυπώνονται τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου

Ανατυπώνονται τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εκδόσεων Εστία, τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου κυκλοφορούν και πάλι έπειτα από χρόνια. Το πρώτο βιβλίο που κυκλοφορεί είναι «Η γραμμή του ορίζοντος» ενώ και οι υπόλοιποι εξαντλημένοι τίτλοι πρόκειται να ανατυπωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Τα τελευταία χρόνια στις ιστοσελίδες με μεταχειρισμένα βιβλία, οι τιμές στα αντίτυπα από τα εξαντλημένα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου είχαν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη. 

Ο Χρήστος Βακαλόπουλος μεγάλωσε στην Κυψέλη, μια περιοχή η οποία πρωταγωνιστεί στα έργα του. Αρθρογραφούσε στο περιοδικό «Σύγχρονος Κινηματογράφος», στην «Αυγή», στο «Αντί» και ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Το 1980 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Υπόθεση μπεστ-σέλερ». 

Έγραψε και σκηνοθέτησε μικρού μήκους ταινίες, ενώ συνεργάστηκε στα σενάρια των ταινιών του Σταύρου Τσιώλη και του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του «Όλγα Ρόμπαρντς» κέρδισε το Βραβείο Φωτογραφίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 1993, σε ηλικία 37 ετών. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter