Άναψε φωτιές η Βούλτεψη – «Δεν είναι καλή αυτή η εικόνα», σχολιάζει ο Πλεύρης

Άναψε φωτιές η Βούλτεψη – «Δεν είναι καλή αυτή η εικόνα», σχολιάζει ο Πλεύρης

Μετά την αποκάλυψη ότι η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, είχε επαφές με μέλος της πακιστανικής κοινότητας, σχετικά με νομιμοποίηση μεταναστών, σχολίασε τη Δευτέρα 21/10, ο Θάνος Πλεύρης.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε η κυρία Βούλτεψη τηλεφωνεί και συνομιλεί με μέλος του πακιστανικού Συλλόγου «Ασιάνα». Η ίδια κάνει λόγο για «άθλια εκστρατεία κατασυκοφάντησής […]στο πλαίσιο ενός ακροδεξιού εμφύλιου πολέμου μέχρις εσχάτων και μιας ανελέητης μάχης επικράτησης και επηρεασμού του ακροδεξιού ακροατηρίου»

Διαβάστε σχετικά: Η Βούλτεψη απαντά στον Μπογδάνο: «Συνήθης συνομιλία» το τηλεφώνημα με παράγοντα του πακιστανικού συλλόγου

«Δεν είναι καλή αυτή η εικόνα. Η κ. Βούλτεψη έβγαλε ανακοίνωση που είπε ότι ήταν θεσμική συζήτηση και τέθηκαν κάποια αιτήματα», σχολίασε στο MEGA ο βουλευτής ΝΔ Θάνος Πλεύρης.

Μάλλον μπερδεύτηκε ο κ. Πλεύρης προσπαθώντας και να δικαιολογήσει την κυρία Βούλτεψη και να τονίσει το σύνηθες αντιμεταναστευτικό προφίλ του. Ή ήταν «θεσμική συζήτηση» ή «δεν είναι καλή εικόνα». Και τα δύο μαζί δεν γίνονται.

«Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι σαφής η θέση της ελληνικής κυβέρνησης, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής που έχουμε. Η νόμιμη μετανάστευση που γίνεται με οργανωμένο τρόπο – κι αν η συζήτηση αφορά τέτοιο σκέλος – είναι αυτό που επιδιώκουμε όλοι. Σε καμία περίπτωση κόσμος που μπαίνει παράνομα δεν μπορεί να παίρνει άδεια παραμονής», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζαραλίκος δημοσιοποιεί πως «αρχηγός κόμματος» του έκανε μήνυση (Video)

Μαξίμου: Κάλυψη σε Σταϊκούρα για τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία που εργάζεται η σύζυγός του

Προκλητική στήριξη του Μαξίμου στον «τσάρο της φορολογίας» Γιώργο Πιτσιλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter