Ανακαλύπτουμε μαζί δύο super δροσερές επιλογές για το φετινό καλοκαίρι!

Οδεύοντας στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού, την ώρα που ο υδράργυρος έχει «σκαρφαλώσει» σε ιδιαίτερα ζεστά επίπεδα, αναζητάμε επιλογές που θα βάλουν… “stop” στη ζέστη, και θα μας αναζωογονήσουν!

Τι θα λέγατε να δούμε μαζί, κάποια δροσιστικά προϊόντα ψυγείου που συνδυάζουν αγαπημένες γεύσεις, όπως το βύσσινο και το ρόδι;

Αν είσαστε και εσείς λάτρεις του χυμού και του τσαγιού, στα καταστήματα Γρηγόρης μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα βυσσινάδα με αγαύη και το νέο τσάι του βουνού με χυμό ρόδι, που υπόσχονται να δροσίσουν κάθε στιγμή της ημέρας σας! Τα προϊόντα αυτά έρχονται να προστεθούν στη γκάμα των προϊόντων ψυγείου Γρηγόρης και να συμπληρώσουν τη λεμονάδα με αγαύη και τζίντζερ, που έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού από πέρυσι.

Πέραν της υπέροχης γεύσης, αξίζει να σημειώσουμε πως τα κύρια συστατικά τους έχουν προσεχτικά επιλεγεί από το Γρηγόρη, αφού τα νέα δροσιστικά προϊόντα ψυγείου παρασκευάζονται από φυσικούς χυμούς φρούτων και ελληνικό τσάι του βουνού Σιδερίτη, ενώ το σιρόπι αγαύης στη βυσσινάδα θεωρείται καλύτερη διατροφική επιλογή σε σύγκριση με τη ζάχαρη.

Απολαύστε και εσείς τα νέα προϊόντα ψυγείου σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης, ή στο gregorys.gr και στο gregory’s eorder app!