Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού συνταξιούχου αστυνομικού – Το τελευταίο στίγμα και τα δύο κινητά (Video)

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικανού συνταξιούχου αστυνομικού στην Αμοργό.

Ο 59χρονος πήγε για πεζοπορία νωρίς το πρωί της Τρίτης και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ξεκίνησε στις 7:05 το πρωί από την Αιγιάλη με στόχο να ακολουθήσει μονοπάτι με προορισμό τα Κατάπολα. Ο ενδεικτικός χρόνος διαδρομής ήταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, 4 ώρες και 5 λεπτά.

Ωστόσο, με τις ώρες να περνούν και τον 59χρονο να μη δίνει σημεία ζωής, ο φίλος του έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα και συμμετείχαν αστυνομικοί, πυροσβέστες αλλά και εθελοντές διασώστες.

Παράλληλα, το Α.Τ. Νάξου έστειλε αίτημα προς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο αγνοούμενος.

Η αστυνομία ευελπιστεί ότι εάν οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί η φθαρεί, τότε είναι πιθανό να φανερώσουν το που βρίσκεται ο 59χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός συνταξιούχος αστυνομικός είχε στείλει φωτογραφία σε συγγενικό του πρόσωπο την πινακίδα του μονοπατιού που θα ακολουθούσε. Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε, πριν χαθούν τα ίχνη του.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Εικονική πραγματικότητα, damage control και οι «μουσικές καρέκλες» του ανασχηματισμού

Η στρατηγική Κασσελάκη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, ο διπλός στόχος και η απάντηση σε Τεμπονέρα

Η κεντροαριστερά σε νέες περιπέτειες – Από πού πάνε για το…Επινέ;

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα: Πού θα χτυπήσει «43άρια» – Οι περιοχές που είναι στο κόκκινο (LIVE)

Enterprise Greece: Μάρτυρας – κλειδί εγκαλεί εισαγγελείς για κουκούλωμα – Ζητεί πειθαρχική εξέταση για «ψευδή» πιστοποιητικά

Ετικέτες