Ο αμετανόητος «happy traveller» Μητσοτάκης αυτοσυστήνεται και βγάζει selfie με τουρίστριες στο αεροδρόμιο (Video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είναι ένας… “happy traveller” όμως τα ταξίδια του δεν είναι τελικά αρκετά αφού δεν έχει γίνει ακόμη τόσο αναγνωρίσιμος, όσο θα ήθελε, ώστε να τον ξέρουν οι τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφτηκε περιοχές της ανατολικής Αττικής, ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο συνομίλησε με πολίτες, Έλληνες και ξένους, που ταξίδευαν από και προς την χώρα μας. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τουρίστριες οι οποίες μίλαγαν για ώρα μαζί του χωρίς όμως να έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για τον πρωθυπουργό. Το κατάλαβαν μόνο όταν αυτοσυστήθηκε. «Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου». «Να πούμε τι;» απάντησαν οι τουρίστριες. «Ποιον συναντήσατε εδώ» απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Οι νεαρές τουρίστριες τον κοίταξαν με απορία. Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε ότι δεν ήξεραν με ποιον μιλούν και τους αποκάλυψε την ταυτότητά του. Μάλλον το να αυστοσυστήνεται φαίνεται πως είναι η νέα τακτική που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό μετά και το τηλεφώνημα που έκανε στον Μάτζικ Τζόνσον.  Οι τουρίστριες πάντως στο αεροδρόμιο κατενθουσιάστηκαν που τον γνώρισα  γι΄αυτό και είπε να τους κάνει και ένα… δωράκι, τους πρότεινε να βγάλουν μια selfie μαζί του αν θέλουν. Τι πιο λογικό άλλωστε ένας πρωθυπουργός να ζητάει selfie με τους τουρίστες.

Αναμφισβήτητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πιο αυθεντικός influencer  της Ελλάδας και το απέδειξε με το παραπάνω αφού δεν σπεύδει να συστηθεί μόνο σε διάσημους τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφθούν τη χώρα μας αλλά και σε όποιον βρεθεί μπροστά του.