«Άμεση» απόδοση δικαιοσύνης με ανακοπή για το… 2033 – Στο έλεος των servicers οι πολίτες

«Άμεση» απόδοση δικαιοσύνης με ανακοπή για το… 2033 – Στο έλεος των servicers οι πολίτες

Μπορεί η κυβέρνηση να επιμένει ότι κάνει κινήσεις ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης από τα ελληνικά δικαστήρια, ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται να απέχει ακόμη πολύ από τα κυβερνητικά ευχολόγια.

Αυτό τουλάχιστον πιστοποιεί μια έκθεση κατάθεσης δικογράφου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η οποία αφορά τη διαδικασία της ανακοπής εκτέλεσης κατά της διαταγής πληρωμής από μεγάλη εταιρεία servicer και κατά της επιταγής προς πληρωμή, που αποτελεί το πρώτο βήμα για την κατάσχεση.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση για την ανακοπή εκτέλεσης προσδιορίζεται για τον Μάιο του 2033, με αποτέλεσμα ο πολίτης να βρίσκεται μέχρι τότε στο έλεος της εταιρείας, η οποία, με βάση και τη νέα ευεργετική νομοθεσία, μπορεί να προχωρήσει ανά πάσα στιγμή στη διαδικασία εκτέλεσης της κατάσχεσης ακινήτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροοφορίες του documentonews.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά δάνειο που «κοκκίνησε» το 2013, συνεπώς η περιπέτεια για τον πολίτη θα ολοκληρωθεί είτε με θετικό, είτε με αρνητικό για τον ίδιο αποτέλεσμα, μία… εικοσαετία αργότερα.

Διαβάστε επίσης

Τροπολογία – πραξικόπημα για ύποπτα πόθεν έσχες

Συναγερμός για τη λειψυδρία: «Καμπανάκι» από τους επιστήμονες – 14 δήμοι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (Video)

Ανταλλάσσουν απειλές Τουρκία – Ισραήλ: Ο Ερντογάν «Σαντάμ Χουσεΐν» και ο Νετανιάχου που «θα τελειώσει σαν τον Χίτλερ»

Εκλογές στη Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ανακηρύσσεται νικητής – «Θρίαμβος της ειρήνης το αποτέλεσμα»

Το ψάρι και το κεφάλι…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter