Amber Alert: Εξαφάνιση 12χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα

Συναγερμό σημαίνει το Χαμόγελο του Παιδιού, μετά την εξαφάνιση της 12χρονης Σαλάμ Αμπού Ατά σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Η 12χρονη Σαλάμ Αμπού Ατά έχει ύψος 1,50, έχει καστανά μαλλιά και μάτια και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ένα μαύρο σετ φόρμας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι προτάσεις για τα δημοψηφίσματα – Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή

Προειδοποίηση Κασσελάκη σε όσους «αντιφάσκουν» με τις αποφάσεις του κόμματος δημόσια: «Δεν είναι απειλή, είναι απλή λογική»

Η μαφία της Μυκόνου, δύο δολοφονίες και το χαμένο ηχητικό – Την Κυριακή στο Documento

Οργή στην αγορά για τον εμπαιγμό με τα τεκμήρια – Η κυβέρνηση φορτώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες με φόρους χιλιάδων ευρώ

Άνοιξε τις πύλες του το 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ετικέτες