Αμαλιάδα: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο των τριών βρεφών

Αμαλιάδα: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο των τριών βρεφών

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου τριών βρεφών στην Αμαλιάδα.

Πρόκειται για δύο κοριτσάκια, 19 ημερών και δύο μηνών που ήταν αδερφές και έφυγαν από τη ζωή πριν από περίπου από δύο χρόνια και για ένα βρέφος 15 μηνών που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο. Κοινός «παρανομαστής» που ενεργοποίησε και τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης είναι μια 25χρονη, μητέρα των δύο βρεφών που έφυγαν από τη ζωή, αλλά και συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του βρέφους που κατέληξε τον περασμένο Αύγουστο.
Μετά τη δημοσιοποίηση που πήρε η υπόθεση, με αφορμή αρχικά το θάνατο του βρέφους των 15 μηνών, η υπόθεση προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του βρέφους και η 25χρονη συγκάτοικος της έχουν υποστηρίξει ότι το βρέφος ήταν ζωντανό όταν το πήγαν στο νοσοκομείο. Από την πλευρά τους όμως οι γιατροί υποστηρίζουν πως το μωρό ήταν ήδη νεΕΙΣΑΓΓΕκρό και παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρό βρέφος 15 μηνών

Με την υπόθεση ασχολήθηκε εκτενώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» , όπου μίλησε και η φίλη της μητέρας του βρέφους των 15 μηνών.

Είναι η γυναίκα που έχασε επίσης τα δυο μικρά της κοριτσάκια και ήταν παρούσα όταν φέρεται να έχασε τη ζωή του και το παιδί της φίλης της.

«Ήταν ό,τι χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί με πήγε πίσω, μόνο που εγώ το βίωνα μέσα στο Νοσοκομείο. Έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη. Είμαι και θα είμαι δίπλα στη φίλη μου. Ήταν ένα παιδάκι χαρούμενο ο γιος της. Έμενα κανονικά μαζί τους στο σπίτι και ήταν ο μοναδικός λόγος που μετά από όσα μου έχουν συμβεί, ήμουν χαρούμενη. Το ένιωθα δικό μου. Δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι γιατί», είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας όσα έγιναν την ημέρα που έφυγε το μωρό από τη ζωή είπε:

«Ήμουν εγώ, η Πόπη και το μωρό στο σπίτι. Η γιαγιά έλλειπε, γιατί είχε πάει να δει τον εγγονό της στην Αθήνα. Όταν ξυπνήσαμε όλα ήταν κανονικά, το παιδί έπαιξε, έφαγε, ήταν όπως κάθε μέρα. Έμεινα εγώ με το μωρό στο σαλόνι και η Καλλιόπη πήγε στο δίπλα δωμάτιο να πάρει κάτι. Όταν επέστρεψε, κατάλαβε ότι το μωρό δεν ανέπνεε. Το πήρα από τα χέρια της, το έβαλα στον καναπέ και προσπάθησα να του κάνω τεχνητή αναπνοή, γιατί θυμήθηκα τα δικά μου τα παιδιά και φοβήθηκα ότι κάτι κακό συνέβαινε. Πήρε την ξαδέρφη της τηλέφωνο και φύγαμε με το αυτοκίνητό της κατευθείαν για το Νοσοκομείο. Δεν πήραμε το ΕΚΑΒ, γιατί θα αργούσε».

Διαβάστε επίσης:

Μισέλ – Gate: Πρόστιμο 40.000 ευρώ στη ΝΔ για την πρωτοφανή διαρροή προσωπικών δεδομένων

Υποβαθμίζει τη «γαλάζια αμφισβήτηση» ο Βορίδης: «Διευκολύνουν την κυβέρνηση» οι ερωτήσεις των βουλευτών

«Ακτινογραφία» της Εκπαίδευσης: Η απουσία νέων διορισμών καθηγητών ανεβάζει ψηλά τον ηλικιακό μέσο όρο

Οργή για το σκίτσο του Charlie Hebdo για τη Ζιζέλ Πελικό – «Ξεπέρασε τα όρια»

Ασθενείς και βιομήχανοι έξαλλοι με τον Άδωνη για τα φάρμακα

«Μάσκες» στο… κενό για το Μαξίμου – Άκαρπες οι «κοινοβουλευτικές ενημερώσεις» και τα «γαλάζια» τραπεζώματα σε βουλευτές

Περού: Ποινή κάθειρξης 20 ετών στον πρώην πρόεδρο Αλε

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter