Αλλάζει ξανά ο καιρός – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Αλλάζει ξανά ο καιρός – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Άκρως φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, με βροχές και καταιγίδες να επηρεάζουν αρκετές περιοχές της χώρας.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σημείωσε επιγραμματικά σε νέα του ανάρτηση στο X τις τελευταίες μετεωρολογικές προγνώσεις για τον καιρό των επομένων ημερών.

Συγκεκριμένα σημειώνει:

  • Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες (σήμερα κυρίως Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο).
  • Την Παρασκευή στο βόρειο Ιόνιο και πιθανόν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα πιθανόν ισχυρές (θα το δούμε καλύτερα αύριο).Στην υπόλοιπη χώρα το μεσημέρι απόγευμα αστάθεια στα ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια.
  • Το Σάββατο στο βόρειο Ιόνιο και τα βόρεια ηπειρωτικά τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
  • Την Κυριακή στη κεντρική Μακεδονία Ανατολική Θεσσαλία τοπικές βροχές κατά διαστήματα και το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά.
  • Τη Δευτέρα και Τρίτη υπάρχει ένα χαμηλό που έρχεται από τα δυτικά και το οποίο μπορούμε να πούμε ότι είναι το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές, κυρίως δυτικά τα κεντρικά τα βόρεια και Ανατολικό Αιγαίο , αλλά έχουμε καιρό ακόμη για ασφαλέστερες προγνώσεις .
  • Όλες τις μέρες άνεμοι το πολύ 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Επί τον τύπον των φίλων

Στον «μαγικό κόσμο» του Βορίδη όλα «βαίνουν καλώς»

Εισαγγελέας για ξέπλυμα στο όνομα της… φιλανθρωπίας: Ερευνάται ιδρυτής ΑΜΚΕ που έπαιρνε εκατ. από ιδιώτες για να στηρίζει καρκινοπαθείς

«Η ΝΔ έρχεται αντιμέτωπη με τον κόσμο της» – «Γαλάζιοι» βουλευτές μίλησαν στο Documento

Νέος Βουτζάς: Το χρονικό της τραγωδίας με τον 35χρονο αστυνομικό που αυτοκτόνησε – Η βιντεοκλήση στην σύζυγό του

Το παρασκήνιο και οι διαφωνίες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η επιτροπή καταστατικού

Κέρκυρα: Η στιγμή που ανήλικος τουρίστας χωρίς δίπλωμα παρασύρει και εγκαταλείπει διανομέα (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter