Αλέξης Κούγιας: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της συζύγου του Λύτρα

Αλέξης Κούγιας: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της συζύγου του Λύτρα

Μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της 37χρονης δικηγόρου που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα ο οποίος προφυλακίστηκε, καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως υποστηρίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου του, ο ποινικολόγος πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για το περιεχόμενο μηνυμάτων που αντάλλαξε η Σ. Πολυζωγοπούλου. «Σε ένα εκ των μηνυμάτων η φερόμενη ως βαριά τραυματισμένη και φερόμενη ως τρομοκρατημένη κα Πολυζωγοπούλου αποστέλλει ένα μήνυμα στον συνεργάτη του Αποστόλου Λύτρα, με το οποίο όχι μόνο συκοφαντεί τον κύριο Κούγια, αλλά κυρίως αναδεικνύει το ποιας ποιότητος προσωπικότητα είναι και ότι μόνο τρομοκρατημένη δεν είναι. Το μήνυμα αυτό έχει το εξής περιεχόμενο: “πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπαριές”» αναφέρεται.

Σύμφωνα με το γραφείο Κούγια, «το συγκεκριμένο μήνυμα θίγει την τιμή και την υπόληψη του κου Αλεξίου Κούγια τόσο ως ανθρώπου, όσο και ως Δικηγόρου και το περιεχόμενο του είναι παντελώς ψευδές και συκοφαντικό».

Παράλληλα, ο Αλ. Κούγιας βάζει στο στόχαστρο και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα. «Επίσης, έχουμε λάβει εντολή από τον κο Κούγια να λάβουμε αντίγραφα των εκπομπών του παρουσιαστή Γεωργίου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 χθες και σήμερα και να αξιολογήσουμε εάν τα όσα αυτός ανέφερε για την προσωπικότητα του κου Αλεξίου Κούγια συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και από πλευράς αστικού δικαίου προσβολή της προσωπικότητος, ώστε, εάν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, να προσφύγει ο κ. Κούγιας κατά του Γεωργίου Λιάγκα ενώπιον των ποινικών και πολιτικών Δικαστηρίων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:

Στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Πρόσκληση Κασσελάκη σε προοδευτικούς δικηγόρους να κινηθούν κατά του Αλέξη Κούγια

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κούγια: Αμετανόητος ομοφοβικός και υποστηρικτής κακοποιητών

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Αλέξη Κούγια για τις χυδαιότητες

Κασσελάκης κατά Κούγια: «Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή Λύτρα»

Aπόστολος Λύτρας: Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών – Αντιμέτωπος με προφυλάκιση

Απόστολος Λύτρας: Δεν θα είναι πλέον συνήγορος της μητέρας της 12χρονης του Κολωνού – Σε πλειστηριασμό ακίνητο ιδιοκτησίας του

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter