Αλεξιάδης: «Κανείς δεν είχε προτείνει την αλλαγή του άρθρου για τη μομφή προς τον πρόεδρο – Στηρίζω την πρόταση Πολάκη»

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως κανένας, ούτε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν πρότεινε στην Επιτροπή Καταστατικού να αλλάξει το άρθρο 20 που λέει πως «σε περίπτωση άρσης της εμπιστοσύνης της Κεντρικής Επιτροπής από το 50% +1 των μελών της προς τον πρόεδρο συγκαλείται έκτακτο συνέδριο».

«Να σταματήσουν, οι κλαυθμοί, οι οδυρμοί και η υποκρισία επί του θέματος αυτού. Αν κάποιοι θέλουν αλλαγή αυτού του άρθρου ας το διατυπώσουν ακόμα και σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

«Την επόμενη μέρα από την εκλογή του προέδρου στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Και είναι λάθος κάποιοι να λένε στα κανάλια ότι αν εκλεγεί ο τάδε, εγώ δεν θα συμμετέχω ή θα φύγω» τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος, υποστήριξε την πρόταση του Παύλου Πολάκη για επίσπευση των διαδικασιών και τάχθηκε κατά των διαρροών για τα οικονομικά του κόμματος…

Διαβάστε επίσης: Πολάκης: «Αναγκαία η επίσπευση των διαδικασιών» – Φαρμακερές ατάκες για Παπαντωνίου, Αντώναρο και Σπηλιωτόπουλο

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη από τη Νιγηρία

Αποκάλυψη – Αυτή την Κυριακή στο Documento: Πάρτι 450.000.000 ευρώ για το κύκλωμα των σκόιλ ελικίκου

Ζαχαριάδης: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα που εμφανίζει χρήματα σε προσωπικό μου λογαριασμό» (Video)

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Βηρυτός: Aνάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά τη δολοφονία 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από το Ισραήλ – Στους 14 οι νεκροί (Photos – Videos)