Ακυρώθηκε η συνέντευξη του Φουρθιώτη στην Τατιάνα μετά το σάλο στα social media

Το άδικο και την Τατιάνα κανείς δεν τους θέλει. Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την επικείμενη συνέντευξη του Μένιου Φουρθιώτη στην Τατιάνα η εκπομπή ακυρώθηκε. Όλη την ημέρα εχθές το #σκατιάνα φιγούραρε στα πιο δημοφιλή  trends με τους χρήστες του twitter να «δικάζουν» Μένιο και Τατιάνα. Οι αντιδράσεις ήταν ιδιαίτερες αιχμηρές και διόλου δεν κολάκευαν την γνωστή για τις «μπουγάδες» της -όπως έχει χαρακτηριστεί, πολλάκις, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-  παρουσιάστρια. Προφανώς, την Στεφανίδου δεν την ενδιαφέρουν τα κοσμητικά επίθετα που την συνοδεύουν στην μέχρι τώρα καριέρα της… δουλίτσα να γίνεται.

Πέρα από την πλάκα, όμως, είναι φοβερό πως υπήρξε, κατά όπως φαίνεται, κολεγιά του Φουρθιώτη με την Στεφανίδου και, όχι, επειδή δεν τους είχαμε ικανούς –τους έχουμε για πολύ χειρότερα πράγματα-, αλλά επειδή πίστεψαν πως αυτό θα περάσει στο ντούκου. Όχι, λοιπόν, ο κόσμος που και μυαλό έχει και κρίση τους έβγαλε στον ντάκο κατακεραυνώνοντας τους. Μόλις, βγήκε η είδηση πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα έχει καλεσμένο στην εκπομπή της τον Μένιο Φουρθιώτη ξέσπασε σάλος στο twitter βρίζοντας στην κυριολεξία τόσο την παρουσιάστρια όσο και τον υπόδικο για σωρεία κακουργημάτων Μένιο Φουρθιώτη. Σχόλια τύπου «να τον ρωτήσεις πόσα έδωσε για να φάνε τον Βαξεβάνη» και «αν υπάρχει κανονικός εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα θα σε περιμένει στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού εσένα και τη #Σκατιανα για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής σου» ανέβαιναν συνέχεια. Ο σταθμός, έστω, και καθυστερημένα έκανε το σωστό και ακύρωσε την συνέντευξη για να μην εκτεθεί περισσότερο.

Επιτέλους, πρέπει κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο να διαχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Για άλλη μια φορά ο κόσμος έδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά του στέλνοντας Μένιους και Τατιάνες στον κάδο της δημοσιογραφικής και κοινωνικής αποχέτευσης.