Ακρίβεια: Ποια προϊόντα κοστίζουν ακριβότερα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Ισπανία (Video)

Η ακρίβεια συνεχίζει να μαστίζει εκατομμύρια νοικοκυριά, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να μένει στα «ευχολόγια» και στα ημίμετρα.

Πλέον, στην Ελλάδα εντοπίζονται σημαντικές διαφορές όσον αφορά τις τιμές βασικών αγαθών αλλά και ειδών υγιεινής σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Παραδείγματος χάρη, στην Ελλάδα μία συσκευασία δημητριακών 500 γραμμαρίων κοστίζει 3,94 ευρώ, έναντι 2,48 ευρώ στην Ισπανία και 2,35 ευρώ στην Ιταλία.

Ένα αποσμητικό 50ml κοστίζει 3 ευρώ στα ελληνικά σούπερ μάρκετ, ενώ στην Ιταλία 2,59 ευρώ και στην Ισπανία 2,08 ευρώ.

Επίσης, στην Ελλάδα βρίσκουμε τα 200 γραμμάρια πραλίνας φουντουκιού στα 3,07 ευρώ, στην Ιταλία 2,99 ευρώ και στην Ισπανία 2,23 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV.

«Η αδελφή της γυναίκας μου μας στέλνει από τη Γερμανία επώνυμα προϊόντα στη μισή τιμή». «Και στην Ολλανδία που είναι ο γιος μου είναι πιο φθηνά. Η φέτα εδώ είναι πιο ακριβή από ότι στην Ολλανδία», δηλώνουν καταναλωτές.

Διαβάστε επίσης:

Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων του Ισραήλ στον Λίβανο – «Μας κήρυξαν πόλεμο» λέει η Χεζμπολάχ (Photos – Videos)

Με κουρεμένες παροχές «υποστηλώνει» το ΕΣΥ ο Άδωνης – Επικοινωνιακή καταιγίδα οι κυβερνητικές εξαγγελίες για αυξήσεις στους γιατρούς

Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά

Ετικέτες