Ακρίτα σε Κακλαμάνη: «Πώς εσείς επικοινωνήσατε με την μητέρα μου, ενώ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν δήθεν τόσες μέρες;»

Ακρίτα σε Κακλαμάνη: «Πώς εσείς επικοινωνήσατε με την μητέρα μου, ενώ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν δήθεν τόσες μέρες;»

«Πώς εσείς επικοινωνήσατε εύκολα με την μητέρα μου, ενώ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν δήθεν τόσες μέρες;» ρωτάει η Ελενα Ακρίτα τον Απόστολο Κακλαμάνη.

Με ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα θέτει νέα ερωτήματα για τη μη πρόσκληση της μητέρας της Σύλβας, στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του κόμματος στο οποίο υπήρξε βουλευτής και ιδρυτικό στέλεχος.

Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ και ο Απόστολος Κακλαμάνης είχαν απαντήσει σε προηγούμενη διαμαρτυρία της λέγοντας ότι έψαχναν και δεν έβρισκαν τη Σύλβα Ακρίτα.

Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι «Αν για την εν λόγω παρεξήγηση, υπάρχει ευθύνη, αυτή προφανώς ανήκει σε μένα».

«Δεν ευθύνεστε εσείς, αγαπητέ κύριε Κακλαμάνη. Άλλοι ευθύνονται. Το γνωρίζετε, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς. Για την ιστορία, η Σύλβα Ακρίτα αποχώρησε από την ενεργό πολιτική δράση επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Αν σάς λέει κάτι αυτό», απαντάει η Ελενα Ακρίτα που εκφράζει και τον σεβασμό της στον πρώην υπουργό.

Η ανάρτησης της  Έλενας Ακρίτα

«Κύριε Πρόεδρε, κύριε Απόστολε Κακλαμάνη,

Είναι επιεικώς προβληματικό – αν όχι αστείο – να λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τη Σύλβα Ακρίτα, όταν η ίδια έχει τους ίδιους αριθμούς τηλεφώνου εδώ και 30 χρόνια.

Με πήρατε, λέτε, κι εμένα τηλεφωνο και δεν με βρήκατε; Και γιατί δεν άφησατε μήνυμα εσείς ή το γραφειο σας να σας καλέσω αμέσως; Θα το έκανα με μεγάλη χαρά.

Πώς εσείς επικοινωνήσατε εύκολα με την μητέρα μου, ενώ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν δήθεν τόσες μέρες;

Ειλικρινά, κύριε Πρόεδρε, με το χέρι στην καρδιά. Της είπατε ποτέ εσείς για την εκδήλωση στο Ζάππειο; Ή της μιλησατε γενικώς και αορίστως για μια πιθανή μελλοντική εκδήλωση (χωρίς ημερομηνία και χώρο), για να τιμηθούν τα ιστορικά στελέχη του;

Γράφετε: «Αν για την εν λόγω παρεξήγηση, υπάρχει ευθύνη, αυτή προφανώς ανήκει σε μένα».

Δεν ευθύνεστε εσείς, αγαπητέ κύριε Κακλαμάνη. Άλλοι ευθύνονται. Το γνωρίζετε, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς. Για την ιστορία, η Σύλβα Ακρίτα αποχώρησε από την ενεργό πολιτική δράση επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Αν σάς λέει κάτι αυτό.

Έχετε θερμούς χαιρετισμούς από τη φίλη σας την Σύλβα.
Πάντα με σεβασμό
Έλενα Ακρίτα»

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Επί δεκαήμερο αναζητούσαμε την κυρία Σύλβα Ακρίτα

Επιτροπή Καταστατικού ΣΥΡΙΖΑ: Μπλόκο για εκ νέου υποψηφιότητα σε Παππά, Πολάκη, Γεροβασίλη και Φάμελλο – Όλα τα ονόματα

Ο Πολάκης απαντά στον Άδωνη για το βίντεο στο «Παπανικολάου»: Τα λεφτά για τα απογευματινά χειρουργεία ακόμα τα κυνηγάς;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter