Ακρίτα για Φάμελλο – Τσαμπάζη: Ακροδεξιά εμέσματα το παίζουν πολίτικαλ κορέκτ

Ακρίτα για Φάμελλο – Τσαμπάζη: Ακροδεξιά εμέσματα το παίζουν πολίτικαλ κορέκτ

Σε μια γεμάτη αγανάκτηση ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα καταδίκασε τα «χυδαία, ανώνυμα και ψευδή» δημοσιεύματα που στοχοποιούν τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτη Φάμελλο και τη Δώρα Τσαμπάζη.

Η Βουλεύτης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά «σε ακροδεξιά εμέσματα που το παίζουν τώρα πολιτίκαλι κορεκτ», ενώ τα ίδια άτομα, κατά την ίδια, είχαν αδιαφορήσει ή χασκογελάσει όταν η δημοσιογράφος Έλια Ζερβού στοχοποιούσε το παιδί της με ψεύτικες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Με αφορμή τα χυδαία, ανώνυμα και ψεύδη δημοσιεύματα που αφορούν στον Πρόεδρο της ΚΟ και στην κ. Δώρα Τσαμπάζη, ένα σχόλιο. Όλα αυτά τα ακροδεξια εμέσματα που το παίζουν τώρα πολιτικαλι κορεκτ είναι τα ίδια που χασκογελούσαν ή – στην καλύτερη – αδιαφορούσαν όταν η κατ’ επάγγελμα συκοφάντρια Έλια Ζερβού στοχοποιούσε το παιδί μου, ψευδόμενη για δίκες που δεν έγιναν ποτέ (ναι, θυμόταν και μάρτυρα λέει την… Βουγιουκλακη), χλευάζοντας θέματα υγείας της οικογένειάς μας και διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά περιστατικά.

Πού ήταν τότε όλοι αυτοί οι κήνσορες της δημοσιογραφικής ηθικής;

Πού ήταν τότε ο Μπαμπης Παπαπαναγιωτου, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Σάκης Μουμτζης, η Λίνα Κλειτου, ο Θανάσης Μαυριδης, ο Γιάννης Κουρτάκης, ο Γιώργος Παπαχρηστος κ.α. να γράψουν μία – μια! – λέξη συμπαράστασης, κόντρα στον οχετό που προκάλεσε μεγάλη οδύνη στην οικογένεια της συναδελφου τους;

Μην πατάτε λοιπόν πάνω σε ένα αισχρό δημοσίευμα κάποιου χυδαίου τρολ για να παραστήσετε τους εκπροσώπους του πολιτικού πολιτισμού.

Ίδιοι είστε. Δυστυχώς για σας.

(Στη φωτογραφία η οικογένεια μας πέρσι, ημέρα των εκλογών 21-5-2023)».

Διαβάστε επίσης

Επιστολή 184 μελών του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Όλα τα ονόματα

Λινού: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη – Παρέδωσε στοιχεία στον Κασσελακη

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Εκείνος είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για τους «87»: «Υπάρχει σχέδιο για εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter