«Αιχμή» Χρυσομάλλη για τους απόντες Καραμανλή – Σαμαρά από τη ΔΕΘ: «Αναμενόμενο, βλέπουν συρρίκνωση των ποσοστών»

«Αιχμή» Χρυσομάλλη για τους απόντες Καραμανλή – Σαμαρά από τη ΔΕΘ: «Αναμενόμενο, βλέπουν συρρίκνωση των ποσοστών»

«Αναμενόμενο» ήταν για τον βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Χρυσομάλλη, το ότι θα απουσιάσουν, από την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, κάτι που αποτυπώνει για άλλη μία φορά τις έντονες αντιθέσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά είπε σε σχετική ερώτηση ότι «δεν τους εκπροσωπώ, αλλά ήταν αναμενόμενο, έχουν τοποθετηθεί και βλέπουν τη συρρίκνωση των ποσοστών μας». Επίσης, πρόσθεσε ότι οι κινήσεις των δύο πρωθυπουργών γίνονται στη βάση της «ανησυχίας». Σε ό,τι αφορά το αίτημα για δεξιά στροφή του κυβερνώντος κόμματος είπε ότι «η αντιπολίτευση είναι από τα δεξιά, δεν είναι από τα αριστερά» Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «εγώ είμαι δεξιός. Η δεξιά εκφράζεται με πολιτικές και όχι με πρόσωπα», είπε σχετικά με την επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα, ως του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.

«Πολιτικό πρόσωπο στη θέση της προεδρίας της Δημοκρατίας»

Όσον αφορά τη συζήτηση για το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας είπε ότι «θεωρώ ότι πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο και νομίζω πως ήρθε η ώρα για πολιτικό πρόσωπο από την κεντροδεξιά», ενώ απέφυγε να πει την άποψή του για τα σενάρια που συνδέουν τον Νίκο Δένδια με το ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ ανέφερε ότι «είναι προς την θετική κατεύθυνση», ενώ τόνισε ότι «υπάρχουν πολλά πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά η μετά-Κασσελάκη εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα, οι ευθείες βολές Φάμελλου και οι προθέσεις της Ρένας Δούρου

Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Δρυός πεσούσης…

Ο… επιτελάρχης του γλυκού νερού

Βουλή: Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε να αρθεί η ασυλία της για τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter