Αιχμές του γαλάζιου Χρυσομάλλη για Σακελλαροπούλου: «Μην επιβραβεύσουμε όσους πανηγύριζαν για τον γάμο ομοφύλων»

Η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας που είναι εν εξελίξει, αποτυπώνει με το πιο καθαρό τρόπο τις τεράστιες αντιθέσεις και την εσωστρέφεια που έχει φέρει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Πέρα από την κριτική του Μάριου Σαλμά για την κυβέρνηση που εξυπηρετεί «τα συμφέροντα των λίγων» ή την κριτική για την ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας (κέντρο-δεξιά) στις τοποθετήσεις μπήκε και το μείζον ζήτημα για το νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σαμαρικοί βουλευτές όπως ο Μίλτος Χρυσομάλλης άφησαν σαφέστατες αιχμές για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λέγοντας στη γαλάζια συνεδρίαση, ότι «δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε αυτούς που πανηγύριζαν για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», υπονοώντας την μη ανανέωση της θητείας.

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Καταψηφίζει ο Χρυσομάλλης το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων

Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από 15 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν διαμηνύσει στο Μαξίμου, ότι δεν θα στηρίξουν την νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν τεθεί ζήτημα επανεκλογής.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να είπε στην ομιλία του στη γαλάζια συνεδρίαση, ότι θα «θα πάμε μπροστά», όμως ο πρωθυπουργός πλέον δέχεται πυρά από πολλές πλευρές και είναι σαφές ότι είναι αποδυναμωμένος.

Διαβάστε επίσης: