«Αιχμές» Βορίδη μετά την απουσία του από το Πολεμικό Μουσείο: «Έχω διαβάσει προ τριετίας το βιβλίο του κ. Κοττάκη»

«Αιχμές» Βορίδη μετά την απουσία του από το Πολεμικό Μουσείο: «Έχω διαβάσει προ τριετίας το βιβλίο του κ. Κοττάκη»

Μία συνέντευξη με «αιχμές» έδωσε ο Μάκης Βορίδης, σχετικά με τις χθεσινές ομιλίες των ΚαραμανλήΣαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο, που έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Αν και ο υπουργός Επικρατείας είπε εξ΄αρχής ότι «δεν σχολιάζω τις τοποθετήσεις των πρώην πρωθυπουργών» άφησε υπαινιγμούς, λέγοντας ότι δεν πήγε στην εκδήλωση διότι «έχω διαβάσει προ τριετίας το βιβλίο του κυρίου Κοττάκη, δεν είχα κάτι να ενημερωθώ».

Μάλιστα μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά και αναφερόμενος στις παρουσίες της Βασιλικής Θάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου σημείωσε ότι δίπλα τους «θα αισθανόταν λίγο άβολα».

Για την κ. Θάνου είπε ότι «είναι μέσα σε αυτούς τους ενδιαφέροντες συσχετισμούς αλλά φαντάζομαι και αυτή είναι βιβλιόφιλος».

Για το εάν υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό της γαλάζιας ΚΟ ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «δεν βλέπω να έχει εσωτερικό πρόβλημα η ΝΔ, βλέπω μια συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα. Βλέπω μια κοινοβουλευτική ομάδα με τις σκέψεις της, τους προβληματισμούς της, με τις συνεισφορές της και σωστά. … Η απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα στην ΝΔ είναι όχι».

Είναι σαφές ότι οι χθεσινές ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών αποτυπώνουν το βάθος του χάσματος που υπάρχει με το Μαξίμου και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πλέον, οι επιλογές του πρωθυπουργού αμφισβητούνται δομικά και στρατηγικά από ένα εσωτερικό μπλοκ δυνάμεων, που βρίσκουν πολιτική έκφραση σε δύο πρώην προέδρους του κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Κατέθεσε τη δική του πικρία, ότι «δεν με παίζουν» (Video)

Ανοιχτή σύγκρουση στη ΝΔ: Σφοδρά πυρά Σαμαρά, «καρφιά» από Καραμανλή κατά Μητσοτάκη

Μαξίμου: Η πρώτη αντίδραση μετά τα πυρά Σαμαρά και Καραμανλή

Ο Κοτζιάς απαντά στον Σαμαρά: Ο ίδιος υπέγραφε κείμενα που κατονόμαζαν τη γείτονα χώρα νέτα σκέτα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα ηγεσίας ο Κασσελάκης – Δεν αποκλείονται… εκπλήξεις στην Κεντρική Επιτροπή

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter