Αιχμές Μαρινάκη για απουσία Καραμανλή-Σαμαρά από το γαλάζιο Street Party: «Ήταν το όλον της Νέας Δημοκρατίας»

Αιχμές Μαρινάκη για απουσία Καραμανλή-Σαμαρά από το γαλάζιο Street Party: «Ήταν το όλον της Νέας Δημοκρατίας»

Αιχμές για την απουσία των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά από το γαλάζιο street party στη Ρηγίλλης, για την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι στην εκδήλωση «ήταν το όλον της Νέας Δημοκρατίας» και ότι η εκδήλωση έγινε για τα «ανώνυμα μέλη» του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα, επανέλαβε τη γραμμή του Μαξίμου περί «ανοικτού κόμματος», λέγοντας ότι η ΝΔ δεν «φοβάται να συμβαδίσει με την εποχή της», χωρίς να αλλοιώνει τη φυσιογνωμία της.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου και ενωτική η ομιλία του πρωθυπουργού», ενώ πρόσθεσε ότι το στοιχείο της προσαρμογής είναι αυτό που κάνει τη γαλάζια παράταξη την πιο ανθεκτική της μεταπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την ανακοίνωση ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας δεν θα πάνε στην εκδήλωση στη Ρηγίλλης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει για «κάποιους που θέλουν φοβική και συμπλεγματική παράταξη«, ενώ τόνισε ότι η ΝΔ δεν κοιτάει «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, αλλά μόνο μπροστά».

 

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter