Αγρότες: Οργή μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Καταγγέλλουν εμπαιγμό και αποφασίζουν για νέα μπλόκα (Video)

Αγρότες: Οργή μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Καταγγέλλουν εμπαιγμό και αποφασίζουν για νέα μπλόκα (Video)

Δεν έπεισαν τους αγρότες οι επικοινωνιακού τύπου εξαγγελίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τη Βουλή περί ενίσχυσης. Συνυπολογίζοντας και την επίθεση που δέχθηκαν από τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη και σε fake news όσον αφορά καταγγελίες που έγιναν περί καθυστέρησης της κρατικής ενίσχυσης, όλα δείχνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα φουντώσουν.

Λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη, ξεκίνησαν συνελεύσεις προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών. Πάντως, επισημαίνουν ότι θα παραμείνουν στα μπλόκα, ενόψει μάλιστα και του αυριανού συλλαλητηρίου.

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού δεν μας καλύπτουν. Εδώ λέμε να σκύψει στα προβλήματα και της υπόλοιπης Ελλάδας. Στα προβλήματα που μας έβγαλαν εδώ, στο δρόμο. Οι δικές τους πολιτικές μας έβγαλαν εδώ πέρα, δεν βγήκαμε από μόνοι μας, επειδή είμαστε “τραμπούκοι”. Όλοι αυτοί εδώ είναι νοικοκυραίοι, όλα αυτά τα μηχανήματα τα έχουν πληρωμένα με αίμα, άλλοι ακόμη τα χρωστάνε», δηλώνουν αγρότες από τη Θεσσαλονίκη.

«Συμπάσχουμε με τους φίλους αγρότες σε Λάρισα και Καρδίτσα, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Αν θέλουν να ζήσουν αυτοί και να πεθάνουν οι υπόλοιποι, πρέπει ο πρωθυπουργός να μας το πει εδώ και τώρα», σημείωσε εκπρόσωπος των αγροτών της Χαλκιδικής.

Στη Θεσσαλία έχει οριστεί νέα σύσκεψη των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Στο «τραπέζι» έχουν πέσει προτάσεις για κλείσιμο της Εθνικής Οδού.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Βάφτισε»… fake news τις καταγγελίες των αγροτών και μίλησε για «τζάμπα χρήμα»

Μητσοτάκης για αγρότες: «Τζάμπα χρήμα δε θα μοιράσουμε» – Επιχείρηση κάλυψης της κυβερνητικής ανεπάρκειας (Video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις Βρυξέλλες στη Βουλή – Νέες εξαγγελίες για «ψίχουλα» στους αγρότες

Αγρότες: Εκατοντάδες τρακτέρ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Τελικός προορισμός η «Agrotica» (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter