Άγριος καβγάς οδηγού τρόλεϊ και ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας – «Θα σου σπάσω το τζάμι, μη μιλήσεις!» (Video)

Νέος καβγάς μεταξύ ενός ταξιτζή και ενός οδηγού τρόλεϊ σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στην πλατεία Συντάγματος οδηγός τρόλεϊ, απειλεί ταξιτζή που σταμάτησε για να πάρει πελάτες, με τους δικούς του επιβάτες να κοιτούν από τα παράθυρα έκπληκτοι και ορισμένους από τους περαστικούς στο σημείο, να έχουν σταματήσει. Μάλιστα ο οδηγός του τρόλεϊ, κατέβηκε από όχημα του πλησιάζοντας τον ταξιτζή και του είπε: «Μην το συνεχίζεις! Θα σου σπάσω το τζάμι, μη μιλήσεις! Μη μιλήσεις, σκάσε!».

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου μιλούν στο Live News και περιγράφουν, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία, τα όσα έγιναν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Με σταμάτησαν δύο κυρίες, ήταν το τρόλεϊ από πίσω νου και επειδή με σταμάτησαν άρχισε και έβριζε. Χωρίς λόγο, στο Σύνταγμα», είπε ο ταξιτζής.

Ο οδηγός του τρόλεϊ, μας λέει πως έχασε την ψυχραιμία του, όταν ο ταξιτζής χώθηκε μπροστά του και σταμάτησε απότομα, διαγώνια στο δρόμο, επειδή τον βόλευε.

«Πηγαίνοντας στη στάση στο Σύνταγμα και εγώ ήμουν στο δεξιό τμήμα, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Το ταξί ήρθε από αριστερά, χωρίς φλας, χωρίς τίποτα, στάθμευσε μπροστά απότομα, λοξά πιάνοντας δύο λωρίδες, τη μπροστινή και τη δεξιότερη και αφού σταμάτησε και άνοιξε η πόρτα μετά έβαλε alarm», είπε ο οδηγός του τρόλεϊ.

Στα πλάνα διακρίνεται ο οδηγός του τρόλεϊ να επιστρέφει στη θέση του την ώρα που μια γυναίκα προσπαθεί να μπει στο ταξί.

Πατάει το κουμπί για να κλείσουν οι πόρτες και αμέσως τις ξανανοίγει για να βγει.

– Μη μιλήσεις, σκάσε! Σκάσε!

Όπως λέει ο ταξιτζής, τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο, επειδή ο ίδιος παρέμεινε στη θέση του.

«Μετά άρχισε και με έβριζε και του έριξα μία μούντζα και βγήκε έξω και άρχισε και έβριζε. Κλειδώθηκα μέσα στο αυτοκίνητο, φοβήθηκα».

Ο οδηγός του τρόλεϊ, κάνει λόγο για ένα ανθρώπινο ξέσπασμα που χαρακτηρίζει απόλυτα δικαιολογημένο.

«Άνοιξα το τζάμι και του είπα: ‘Καλά δεν μπορούσε να το βάλεις πιο κει΄, και με έβρισε και του απάντησα και εγώ κατάλληλα. Δηλαδή άμα το έβαζε λίγο πιο δεξιά και κάναμε όλοι τη δουλειά μας, τι πρόβλημα θα είχε;».

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή το ρεπορτάζ του Documento για τα €15.000 της Άννας Μαρίας προς το Βυζαντινό Μουσείο

ΣΥΡΙΖΑ: Δεκτή η πρόταση Πολάκη – Την Πέμπτη στις 12:30 η συνάντηση των υποψηφίων

Ηχηρή απάντηση Αρβανίτη σε Μετσόλα για το… Casa de Papel – «Κύριε Όρμπαν, de facto απέναντί σας» (Video)

Ετικέτες