Αγιος Παντελεήμονας: Νέο συλλαλητήριο για τον θάνατο του Μοχάμεντ στο Αστυνομικό Τμήμα

Αγιος Παντελεήμονας: Νέο συλλαλητήριο για τον θάνατο του Μοχάμεντ στο Αστυνομικό Τμήμα

Να μην ξεχαστεί η υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που βρίσκονται πίσω από τον θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός και βαριά χτυπημένος μέσα στο ΑΤ στον Αγιο Παντελεήμονα, ζητά η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ο 37χρονος διανομέας από το Πακιστάν έφερε σημάδια άγριας κακοποίησης πάνω στο σώμα του, όπως έχει αποκαλύψει το Documento ξεσκεπάζοντας τις αντιφάσεις της ΕΛ.ΑΣ. όπως προκύπτουν από υπηρεσιακά σημειώματα].

Η ΚΕΕΦΑ καλεί σε συλλαλητήριο οργής σήμερα Σάββατο στις 2.30 στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα στην πλατεία Βικτωρίας. Στην συγκέντρωση καλούν, επίσης, η Πακιστανική Κοινότητας Ελλάδος «η Ενότητα», η Κοινότητα Μπαγκλαντεσιανών στην Ελλάδα, η Κοινότητα Καμερούν, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, το KASAPI Hellas, Η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο-Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη. Kαλούν σωματεία εργαζόμενων της εκπαίδευσης , των νοσοκομείων, των Δήμων, του πολιτισμού. Φοιτητές και φοιτήτριες που πραγματοποίησαν δυναμικές εκδηλώσεις στη Φιλοσοφική, το Πάντειο, το ΠΑΔΑ και αλλού. Μαθητές σχολείων της Αθήνας.

Έκκληση απευθύνουν με κείμενο τους οι Γιάννης Μάγγος, πατέρας του Βασίλη Μάγγου που δολοφονήθηκε στο Βόλο από αστυνομικούς, ο Νίκος Κωστόπουλος, αδελφός του Ζακ, ο Ιμράν Καμράν, αδελφός του Μοχάμεντ, ο διασώστης Ιάσωνας Αποστολόπουλος. Συνυπέγραψαν πολλοί άλλοι ανάμεσα τους οι Μάρω Δούκα, συγγραφέας, Γιώργος Τσιάκαλος, ομότιμος καθηγητής Παιδαγωγικής ΑΠΘ, ο Λεωνίδας Κοντουδάκης, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη. Συνυπογράφει ο σκηνοθέτης του έργου για τα pusbacks Θανάσης Τριαρίδης και η Mαρία Λούκα συγγραφέας του έργου 18/9, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter