Άγιοι Ανάργυροι: Πέντε πέτρες έπεσαν στο κεφάλι της 14χρονης – Τα νεότερα για την υγεία της (Video)

Στην εντατική παραμένει η 14χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν έπεσαν στο κεφάλι της κομμάτια που αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι, όσο περίμενε σε στάση λεωφορείου στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι την Πέμπτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση επισκληριδίου αίματος, μετά τον τραυματισμό της. Η 14χρονη αναρρώνει και πηγαίνει καλύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤ, η εγχείρηση πήγε καλά, ωστόσο το κορίτσι θα χρειαστεί να παραμείνει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το κορίτσι ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στους Αγίους Αναργύρους, ξαφνικά της έπεσε στο κεφάλι τμήμα που ξεκόλλησε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου.

Διαβάστε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Στο χειρουργείο η 14χρονη που έπεσε στο κεφάλι της τμήμα μπαλκονιού – Έχει εξωτερικό επισκληρίδιο αιμάτωμα

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον τραυματισμό είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε, ενώ έχει υποστεί κάκωση στο κεφάλι με αιμορραγία.

Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο Παίδων όπου στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε επίσης:

Aμαλιάδα: Ερευνάται και η περίπτωση έκτου βρέφους που επέζησε – Πώς συνδέεται με την 24χρονη

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: «Ιερές» business, απάτες και εκβιασμοί – Οι σκιές και το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία

Οι «κυνηγοί παιδόφιλων» στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ – Έρευνα για βίντεο με ξυλοδαρμούς στα social media

Στη Βουλή οι δικογραφίες για τα P-3B Orion και το ναυάγιο της Πύλου

Σκάνδαλο Novartis και άρση προστασίας μαρτύρων: Μην τολμήσει κανείς να (ξανα) καταγγείλει… προστατευμένη διαφθορά

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)