Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ 13χρονης στα social media και παγίδευσαν 41χρονο – Απίστευτη υπόθεση

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής πέρασαν χειροπέδες σε 41χρονο άνδρα για απόπειρα προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο συλληφθείς άνδρας είχε στείλει άσεμνο υλικό σε ψεύτικο προφίλ 13χρονης που είχε δημιουργηθεί με τα στοιχεία της 13χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, δύο 17χρονοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα στοιχεία μίας 13χρονης και στην συνέχεια απέκτησαν επαφή με το προφίλ του 41χρονου συλληφθέντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, αφού οι δύο πλευρές συνομίλησαν για μικρό χρονικό διάστημα, ο 41χρονος απέστειλε στο ψεύτικο προφίλ που είχαν δημιουργήσει οι ανήλικοι με τα στοιχεία της 13χρονης, οπτικοακουστικό υλικό γενετήσιου χαρακτήρα. Μάλιστα, είχε κανονιστεί και διά ζώσης συνάντηση το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (20-1) στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Στο ραντεβού εμφανίστηκαν οι δύο 17χρονοι διαχειριστές του ψεύτικου λογαριασμού, ακολούθησε επεισόδιο, κλήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και προσήχθησαν στην ανωτέρω υπηρεσία.

Όπως ισχυρίζεται ο 41χρονος, οι δύο 17χρονοι αφού τον ενημέρωσαν για το υλικό που έχουν στην κατοχή τους, του ζήτησαν χρήματα για να μην ενημερώσουν την αστυνομία.

Επομένως, οι νεαροί συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 41χρονου και απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη διερεύνηση του.

Διαβάστε επίσης

Greek Mafia: Φωτογραφίες από τη δράση της ομάδας των δολοφονιών Ρουμπέτη – Σκαφτούρου

Greek Mafia – Αποκαλυπτικοί διάλογοι: Ο «μεγάλος μάγκας» και το «αγριογούρουνο» – Ερωτήματα για τη στάση της ΕΛΑΣ (Video)

Greek Mafia: Σκιές στη στάση της ΕΛΑΣ – Είχαν στοιχεία από τον Μάιο αλλά τους συνέλαβαν μετά την εκτέλεση Ζαμπούνη

Δολοφονίες Greek Mafia: Οι χάρτες που αποτυπώνουν τα στίγματα από τα κινητά των δραστών (Photos)