Αγγλία – Ελλάδα: Δοκιμασία στο Γουέμπλεϊ σε βαρύ κλίμα – Με μαύρα περιβραχιόνια οι διεθνείς για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Αγγλία – Ελλάδα: Δοκιμασία στο Γουέμπλεϊ σε βαρύ κλίμα – Με μαύρα περιβραχιόνια οι διεθνείς για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Σε δεύτερη μοίρα περνά η αναμέτρηση Αγγλία – Ελλάδα για την τρίτη αγωνιστική του β’ ομίλου στο Nations League. Ο αιφνίδιος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μαθαίνουν την τραγική είδηση το βράδυ της Τετάρτης, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο από την τελευταία προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Σοκαρισμένοι στην Εθνική με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ – Με μαύρα περιβραχιόνια στα δύο επόμενα ματς

Οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» είναι συγκλονισμένοι με τα όσα συνέβησαν και καλούνται να δώσουν τη μάχη απέναντι στα «λιοντάρια», στη σκιά της απώλειας του 31χρονου ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της ομάδας, έχοντας καταγράψει 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Στην αποψινή αναμέτρηση οι Έλληνες διεθνείς θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, εις μνήμην του Μπάλντοκ, ενώ η ΕΠΟ έχει αιτηθεί στην UEFA την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από τη σέντρα.

Η σέντρα του ματς έχει οριστεί για τις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και τον Alpha.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα και η Αγγλία μοιράζονται την πρώτη θέση στο Group B με έξι βαθμούς. Η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει για την υπέρβαση απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες εθνικές ομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα έχοντας υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάρι Κέιν για την Αγγλία, ενώ «παίζεται» η συμμετοχή του Τζακ Γκρίλις.

Η βαθμολογία στον Όμιλο της Εθνικής

Ελλάδα 6 (5-0)
Αγγλία 6 (4-0)
Ιρλανδία 0 (0-4)
Φινλανδία 0 (0-5)

Διαβάστε επίσης

Σοκ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ – Συλλυπητήρια μηνύματα από συλλόγους και ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Αγγλία

«Τραγωδία»: Τι γράφουν διεθνή ΜΜΕ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το αντίο της Εθνικής – «Η στιγμή επιβάλλει σιωπή – Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter