Αγγλία: Αντιδρούν οι ομάδες που κινδυνεύουν

Αγγλία: Αντιδρούν οι ομάδες που κινδυνεύουν

Oι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό απειλούν να «σαμποτάρουν» το σχέδιο της Premier League για ολοκλήρωση της σεζόν με 92 αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.

Η Μπράιτον και η Ουέστ Χαμ είναι ανάμεσα στους συλλόγους που απειλούνται με οικονομική κατάρρευση εάν υποβιβαστούν στην Championship, oπότε εισηγούνται να προχωρήσει το σχέδιο αλλά χωρίς διαβάθμιση ομάδων. «Απειλείται η ακεραιότητα και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος», εξήγησε ο ισχυρός άνδρας της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ.

Σύμφωνα με το πλάνο που εκπονήθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής, θα επιχειρηθεί να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών το κατακαλόκαιρο (με ημερομηνία εκκίνησης την 6η Ιουνίου), σε 8-10 επιλεγμένες έδρες που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ανάμεσά τους βρίσκονται τα δύο μεγάλα γήπεδα του Μάντσεστερ, το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, το Ουέμπλεϊ, το Έμιρεϊτς, το Βίλα Παρκ, αλλά όχι το Άνφιλντ της σχεδόν βέβαιης πρωταθλήτριας Λίβερπουλ.

Υπάρχουν και αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες. «Φοβόμαστε να επιστρέψουμε στα γήπεδα ενώ διαρκεί η πανδημία, έχουμε οικογένειες και παιδιά», δήλωσε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, όταν έμαθε ότι ίσως χρειαστεί να ξεκινήσει προπονήσεις στις 18 του μήνα.

Προτάθηκε ακόμα και να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές με μάσκες! Το εγχείρημα θα συζητηθεί ξανά μετά τις 7 Μαϊου, όταν η βρετανική κυβέρνηση θα εξετάσει την κατάσταση μετά την πρώτη χαλάρωση των μέτρων προστασίας του πληθυσμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter