Αφιέρωση Πολάκη στους… Μωυσήδες από την Κρήτη (Video)

Αφιέρωση Πολάκη στους… Μωυσήδες από την Κρήτη (Video)

Στα μανταλάκια κρεμάει ξανά την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους «Μωυσήδες» ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ευρισκόμενος στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, καταγγέλλει, με βίντεο στο Facebook, ότι εδώ και 15 μήνες δεν έχει αλλάξει τίποτα καθώς παραμένει η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. 

«Το έργο που έχει γίνει από τον Ιούλη του 2019 μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ, μετά τις καταστροφές εδώ στα Μεγάλα Χωράφια με τη θεομηνία τον Φλεβάρη του 2019. Θυμάμαι ένα Μανούσο Βολουδάκη, τον Ιούνιο του 2019, να παίρνει βίντεο εδώ και να λέει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της τουριστικής σεζόν του 2019, έχει απλά απελευθερώσει από μία λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση. Βλέπετε τι συμβαίνει τώρα κι έχουμε Οκτώβρη του 2020», τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

«Από τον Ιούλη του 2019 μέχρι τον Οκτώβρη του 2020 η ΝΔ δεν έχει παίξει πενιά σε αυτό το έργο. Παραμένουν, για άλλη μία τουριστική σεζόν, από μία λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση. Για να μην αδικώ, έχουνε φτιάξει κάτι λίγα πράγματα προς την κάτω μεριά. Έτσι, για να φαίνονται τα ψέματα με τα οποία ήρθαν στην κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης και ο Βολουδάκης και η Ντόρα. Δεκαπέντε μήνες μετά τον Ιούλιο του 2019 η κατάσταση είναι αυτή», προσθέτει.

Εν κατακλείδι, τονίζει με νόημα: «Δυστυχώς, Σπίρτζη πρέπει να ξαναέρθεις για να τελειώσει το έργο. Παύλος Πολάκης από Μεγάλα Χωράφια, αφιερωμένο εξαιρετικά στην κυβέρνηση των Μωυσήδων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter