ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1: Στο τέλος έσωσαν την ισοπαλία οι Περιστεριώτες – Δείτε τα γκολ (Videos)

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1: Στο τέλος έσωσαν την ισοπαλία οι Περιστεριώτες – Δείτε τα γκολ (Videos)

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΛ στη Λάρισα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί τις 10/1/24 και ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στον προημιτελικό γύρο με το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Το πρώτο μέρος είχε λιγοστές καλές φάσεις. Στο 15’ ο Βαλένσια από κόντρα έκανε την προβολή αλλά ο Σουλούκος έσωσε την ΑΕΛ. Στο 27’ ο Πεδρόσο πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 38’ κεφαλιά του Πλέγα έσωσε ο Μαρκετζιάνι που έσωσε και στο 45’ σουτ του Καλουτσικίδη.

Στο β’ μέρος η ΑΕΛ συνέχισε να υπερέχει και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τον Πεντρόσο στο 64’, τον Ηλιάδη στο 65’ και τον Μπρου στο 68’ απέναντι σε έναν πελαγωμένο Ατρόμητο. Το επιθετικό κρεσέντο της ΑΕΛ καρποφόρησε στο 80’ από πολύ σοβαρό λάθος του Μαρκετζιάνι. Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου πήρε τη μπάλα από γύρισμα συμπαίκτη του κι ενώ ήταν σχεδόν ανενόχλητος, έκανε μακρινό κοντρόλ, έτρεξε και τον πίεσε ο ‘Ογκμποε του πήρε τη μπάλα κι έγραψε το 1-0…

Όμως ο Ατρόμητος πίεσε στο τέλος και κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα με μονοκόμματο δυνατό σουτ του Γιουμπιτάνα (1-1 στο 95’).

Ο διαιτητής Τσιάρας «κιτρίνισε» τους Ερλινγκμαρκ, Πομόνης, Γιουμπιτάνα.

 

ΑΕΛ: Σουλούκος, Μαϊδανός (80’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης (80’ Θ. Παπαγεωργίου), Πλέγας, Θωμαΐδης (72’ Αντράδα), Κ. Παπαγεωργίου (72’ ‘Ογκμποε), Μπρου, Κοσσονού, Πεντρόσο (66’ Νίνο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομόνης (46’ Ιμερέκοφ), Ερλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κούεν (66’Καμαρά), Ντιρκς (66’ Ρομπάιγ), Βαλένσια, Τζοβάρας (70’ Βέργος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter