ΑΕΚ – Βόλος 2-0: Ο Πιερό συστήθηκε με γκολ, η Ενωση στη κορυφή (Videos)

Με γκολ του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της του Πιερό, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον αξιόμαχο Βόλο στην 4η αγωνιστική της Super League και έπιασε στη κορυφή της βαθμολογίας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Πολλά ήταν τα προβλήματα απουσιών για την ΑΕΚ. Ο Γκαρσία αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μείνει εκτός την τελευταία στιγμή κι έτσι έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Πιερό. Επίσης απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Βίντα, Μουκουντί, Λαμέλα, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο.

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στο πρώτο 20λεπτο και προηγήθηκε στο σκορ στο 22′ με το πρώτο γκολ του Πιερό στο πρωτάθλημα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρότα. Ο Βόλος ισορρόπησε στη συνέχεια και απείλησε με τον κορυφαίο του παίκτη τον Μεντιέτα στο 40′.

Το ημίχρονο τελείωσε μέσα σε μεγάλη ένταση από τις κοκορομαχίες Μήτογλου-Αλτμαν και κυρίως των Μύγα-Πιερό, που στοίχησαν κίτρινες κάρτες και στους τέσσερις καθώς και την αποβολή του γυμναστή της ΑΕΚ.

Στο β’ μέρος ο Βόλος έχασε ευκαιρία με τον Φερράρι στο 48′ και η ΑΕΚ πέτυχε γκολ στο 54′ με τον Κάλενς αλλά ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ. Ομως στο 61′ από σουτ του Κοϊτά η μπάλα κόντραρε στον Καλογερόπουλο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-0. Μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ έχασε στις καθυστερήσεις ο Κόντε.

Ο διαιτητής Φωτιάς κιτρίνισε τους Αλτμαν, Μήτογλου, Μύγα, Πιερό, Καλογερόπουλο.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (83′ Γιόνσον), Πινέδα (75′ Περέιρα), Λιούμπιτσιτς (75′ Μάνταλος), Ελίασον (75′ Αμραμπατ), Κοϊτά (89′ Τσιλούλης), Πιερό.
ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Κορρέα (75′ Κόντε), Καλογερόπουλος, Φερράρι, Ντε Καμπς (10′ Μπερνάντου), Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα (75′ Βιγιαφάνιες), Ασεχνούν (66′ Κόμπα), Άλτμαν.

Διαβάστε επίσης

Γκλέτσος: Με τα χίλια θα αναγνώριζα τον Πολάκη ως πρόεδρο (Video)

Στο φως το κόλπο με τα πλαστά ποινικά μητρώα

Ντίνος Καρύδης: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

CNN: Το προφίλ του 58χρονου υπόπτου για την απόπειρα κατά Τραμπ – Οι αναρτήσεις στα social media για την Ουκρανία και η δωρεά

Οι 70 μέρες που αλλάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

FBI: Έρευνα για νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ – Συνελήφθη ένας ύποπτος στη Φλόριντα

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό και τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές

Ετικέτες